Trabzonspor, 3.2 Milyon Euro’ya Rayyan Baniya’yı Satabilir!

Trabzonspor, 3.2 Milyon Euro'ya Rayyan Baniya'yı Satabilir!

Trabzonspor (TSPOR), Rayyan Baniya’nın Palermo FC’ye geçici transferi konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu. Bu transferin satın alma opsiyonu bulunuyor ve Trabzonspor bu transferden toplamda 3.2 milyon euro kazanabilir.

Trabzonspor’dan Rayyan Baniya Açıklaması

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. (TSPOR), 26 Ağustos 2024 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada Rayyan Baniya’nın geçici transferi hakkında bilgi verdi.Trabzonspor, 3.2 Milyon Euro'ya Rayyan Baniya'yı Satabilir!

Rayyan Baniya Palermo’ya Transfer Oluyor

Açıklamada, profesyonel futbolcu Rayyan Baniya’nın Palermo FC’ye satın alma opsiyonlu olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlandığı belirtildi. Palermo FC, Trabzonspor’a kiralama bedeli olarak 450.000 Euro ödeyecek.Trabzonspor, 3.2 Milyon Euro'ya Rayyan Baniya'yı Satabilir!

Trabzonspor 3.2 Milyon Euro Kazanabilir

Anlaşmaya göre, Palermo FC satın alma opsiyonunu kullanması halinde Trabzonspor’a 3.200.000 Euro tutarında kesin transfer bedeli ödeyecek. Palermo FC ayrıca, Trabzonspor’a şarta bağlı bonus olarak 200.000 Euro ve Baniya’nın başka bir kulübe transferi durumunda net transfer bedelinin %5’ini ödeyecek.Trabzonspor, 3.2 Milyon Euro'ya Rayyan Baniya'yı Satabilir!

Trabzonspor, Rayyan Baniya’nın Palermo FC’ye geçici transferi ile toplamda 3.2 milyon euro kazanabilir. Transferin satın alma opsiyonu bulunması, Baniya’nın Palermo FC’de kalıcı olabileceğini gösteriyor.

Exit mobile version