USD34,30
EURO37,01
JPY0,224600
RUB0,355800
GBP44,42
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN2.994,33
BTC66.122,93
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 10 Altcoin Balinaların Radarında: APE Coin ve Diğerleri

10 Altcoin Balinaların Radarında: APE Coin ve Diğerleri

10 Altcoin Balinaların Radarında: APE Coin ve Diğerleri
10 Altcoin Balinaların Radarında: APE Coin ve Diğerleri
service

Kripto para piyasası iniş çıkışlarla dolu bir yolculuğun içinde ilerlerken, balinalar hala aktif. On-chain analitik platformu Santiment, balina faaliyetlerinin hızla arttığı 10 kripto para biriminden bahsetti. Santiment, artan balina faaliyetlerinin mevcut eğilimin tersine bir hareketle sonuçlanabileceğini belirtti. Bu coin’ler arasında APE Coin, SUSHI ve FRAX dikkatleri çekiyor.

Balinalar APE Coin ve Bu 9 Altcoin’le İlgileniyor!

Blockchain analiz platformu Santiment’in verilerine göre, geçtiğimiz hafta birkaç altcoin balina faaliyetlerinde dramatik artış gördü. Bu kripto projeleri kısa vadeli fiyat rallilerine hazır olabilir. Bu yüzden, analitik platformu yatırımcıların bunları yakından takip etmesinin faydalı olacağını belirtti. Santiment’in belirlediği balina aktivitesinde en büyük sıçramaya sahip on token arasında ApeCoin (APE Coin), SushiSwap (SUSHI), Treasure DAO (MAGIC), HOLO (HOT), API3DAO (API3), Frax Finance (FRAX), Aragon Project (ANT), AIOZ Network (AIOZ), MetisL2 (METIS) ve Chintai Network (CHEX) yer alıyor.

10 Altcoin Balinaların Radarında: APE Coin ve Diğerleri

Balina Faaliyetleri Nasıl Fiyatları Etkiler?

Santiment, bir hafta içinde normal balina işlemlerinin beş katına çıkan herhangi bir kripto para biriminin “son trendlerine aykırı olan büyük fiyat dalgalanmaları şansının çok daha yüksek olduğunu” açıkladı. Başka bir deyişle, bir altcoin düşük performans gösteriyorsa, yükselişe geçmesi mümkün. Ancak, fiyat zaten piyasadan daha iyi performans gösteriyorsa ve balina işlemleri artıyorsa bunun tersi geçerli. Dolayısıyla bu, muhtemelen bir fiyat düşüşüne işaret eder.

10 Altcoin Balinaların Radarında: APE Coin ve Diğerleri

ApeChain Duyurusunun Ardından APE Coin Balina Etkinliği Arttı

Yuga Labs’in Katman-3 çözümü ApeChain’i duyurmasının ardından ApeCoin (APE Coin) balina aktivitesi sıçradı. Fiyat başlangıçta yükselirken, CoinMarketCap verileri altcoinin son 24 saat içinde %15,09 düştüğünü gösteriyor. Ayrıca token, 908 milyon dolarlık piyasa değeriyle 1,21 dolardan işlem görüyor.

Balina Faaliyetlerinde Artış Gösteren Diğer Altcoin’ler

SushiSwap (SUSHI), Treasure DAO (MAGIC) ve HOLO (HOT) son 30 günde sırasıyla %6,68, %15,64 ve %1,50 artış gösterdi. API3DAO (API3) aynı dönemde %8,90 değer kazandı. Frax Finance (FRAX), Aragon Project (ANT) ve AIOZ Network (AIOZ) ise son bir ayda sırasıyla %0,04, %0,51 ve %3,32 düşüş gösterdi. MetisL2 (METIS) ve Chintai Network (CHEX) son 24 saat içinde sırasıyla %1,92 artışla 0,4497 dolara ve %2,47 artışla 45,51 dolara yükseldi. METIS ayrıca geçtiğimiz ay %22,22, CHEX ise aynı dönemde %92,23 artış gösterdi.

Kripto para piyasasında balinaların hareketleri önemli bir gösterge. Santiment, balina aktivitesinde büyük artış gösteren 10 altcoini belirledi. Bu altcoin’ler arasında APE Coin, SUSHI ve FRAX dikkat çekiyor. Yatırımcılar bu altcoin’leri yakından takip etmeli ve balina faaliyetlerinin fiyatlar üzerindeki etkisini göz önünde bulundurmalıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir