USD34,07
EURO38,04
JPY0,240000
RUB0,369800
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.834,00
BTC62.892,58
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. 120 Ülkeden 32 Bin Aday: Global Startup Awards İlk Kez Türkiye’de

120 Ülkeden 32 Bin Aday: Global Startup Awards İlk Kez Türkiye’de

120 Ülkeden 32 Bin Aday: Global Startup Awards İlk Kez Türkiye'de
120 Ülkeden 32 Bin Aday: Global Startup Awards İlk Kez Türkiye'de
service

Girişimcilik ve inovasyonun nabzının attığı Global Startup Awards (GSA), bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenleniyor. 24-25 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek olan GSA ‘Edition X’, dünyanın en prestijli bağımsız startup ödül programı olarak, Türkiye’deki girişimcilik ekosistemini uluslararası arenada temsil etme fırsatı sunuyor.

GSA, Türkiye’deki Girişimcilik Ekosistemi İçin Tarihi Bir Dönüm Noktası

Start-IST’in kurucusu Mine Dedekoca, GSA’nın Türkiye’de düzenlenmesinin, ülkedeki girişimcilik ekosistemi için tarihi bir dönüm noktası olduğunu belirterek, Türk girişimciler ve startup’lar için uluslararası bir platform sunduğunu vurguladı. Dedekoca, etkinliğin Türkiye’nin girişimcilik gücünü dünyaya tanıtmada önemli bir rol oynayacağını söyledi.

120 Ülkeden 32 Bin Aday: Global Startup Awards İlk Kez Türkiye'de

Garanti BBVA, Türkiye’deki Girişimcilik Ekosistemini Destekliyor

Garanti BBVA KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sibel Kaya, Garanti BBVA olarak girişimcilik ekosisteminin desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Kaya, Garanti BBVA Partners Girişim Hızlandırma Programı ve Kadın Girişimci Programı ile uzun yıllardır girişimcilere destek verdiklerini ve GSA gibi uluslararası platformların da Türkiye’deki startup ekosistemini geliştireceğine inandıklarını ifade etti.

İnovasyonun Yıldızları, İstanbul’da Buluşuyor

24 Eylül’de Cemal Reşit Rey’de başlayacak olan zirve, iki gün boyunca yenilikçi girişimcileri ve girişimcilik dünyasının paydaşlarını bir araya getirecek. Katılımcılar, panel ve atölyelerle hem endüstrideki son trendleri ve yenilikleri keşfedecek hem de girişimcilik dünyasının yatırım, büyüme, hukuk ve siber güvenlik temaları hakkında bilgi edinebilecek.

Global Startup Awards: 32 Bin Aday Arasında Kazananlar Belirleniyor

25 Eylül’de Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşecek olan ödül töreni ve gala yemeği, etkinliğin zirve noktası olacak. 32 binden fazla aday arasından, 120 ülkeden gelen 110 binden fazla halk oyu ile seçilen finalistler ve kazananlar, bu özel gecede açıklanacak.

Global Startup Awards, Türkiye’deki girişimcilik potansiyelini ve inovatif yeteneklerini uluslararası arenada sergileyecek ve ödüller, başarılı startup’ların uluslararası başarılarını taçlandırarak Türkiye’nin girişimcilik ekosisteminin global ölçekte tanınmasını sağlayacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir