USD34,26
EURO37,62
JPY0,231500
RUB0,354200
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
GR. ALTIN2.882,05
BTC61.923,82
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 2 Altcoin 4 Milyon Dolarlık Token Yakacak! Altcoin Fiyatlarında Sırada Ne Var?

2 Altcoin 4 Milyon Dolarlık Token Yakacak! Altcoin Fiyatlarında Sırada Ne Var?

2 Altcoin 4 Milyon Dolarlık Token Yakacak! Altcoin Fiyatlarında Sırada Ne Var?
2 Altcoin 4 Milyon Dolarlık Token Yakacak! Altcoin Fiyatlarında Sırada Ne Var?
service

Telegram tabanlı oyun öncüsü Notcoin (NOT) ve memecoin projesi Dogs Community, toplu olarak token yakacaklarını duyurdu. Mevcut fiyatlarla yaklaşık olarak 4 milyon dolar değerinde token yakımının, altcoin fiyatlarında olumlu etkiye sahip olması bekleniyor.

Topluluk Oylaması Sonucu Token Yakımı

Topluluk oylamasının ardından, DOGS ve NOT yaklaşık 4 milyon dolar değerinde token yakacak. Bu yakma işlemi, her iki proje için toplam token arzını kalıcı olarak azaltacak ve talep edilmeyen DOGS tokenlerinin önemli bir kısmı, topluluk tarafından kararlaştırıldığı üzere hayırsever amaçlara bağışlanacak.

2 Altcoin 4 Milyon Dolarlık Token Yakacak! Altcoin Fiyatlarında Sırada Ne Var?

4 Milyon Dolarlık Yakımın %85’i DOGS Tokenundan

Yapılan bir oylamanın ardından Dogs Topluluğu, “4,8 milyar tokenı yakmaya ve yaklaşık altı milyar sahipsiz tokenı topluluk tarafından seçilen hayır kurumlarına bağışlamaya” karar verdi. Bu da mevcut fiyatlarla, yakılacak toplam 4 milyon token’ın yaklaşık %85’inin oluşturur. Diğer bir ifadeyle 3,5 milyon dolar Dogs Topluluğunun DOGS token yakımından geleceği anlamına geliyor.

Token Yakımı ve Altcoin Projeleri İçin Önemi

İki altcoin projesine göre, token yakma etkinliği Çarşamba günü saat 9.00’da gerçekleşecek. Token yakma, hem DOGS hem de NOT ekosistemleri için önemli bir anı temsil ediyor. Ayrıca, azalan arz, holderlar ve ilgili topluluk üyeleri için potansiyel uzun vadeli faydalara işaret ediyor.

Notcoin ve Dogs Community: Telegram ve TON Blockchain’de Yükseliş

Notcoin, Telegram ve TON Blockchain’de başlatılan çeşitli oyunların görüldüğü dokun-kazan oyun dalgasına öncülük ediyor. Dogs Community ise “Pavel Durov’un sevilen maskotu Spotty’den esinlenen meme tabanlı bir kripto para birimi. Açıklamada, altcoin projesinin “17 milyondan fazla on-chain token sahibi ve sosyal medyada 20 milyon takipçisi” olduğu ve DOGS tokeninin farklı kripto borsalarında listelendiği belirtildi.

Son aylarda, TON Blockchain ve Telegram mesajlaşma platformu, kullanıcıları çekmek ve kendi ekosistemlerini geliştirmek isteyen yeni kripto projeleri için popüler fırlatma rampaları haline geldi. 4 milyon dolarlık token yakımı, altcoin projeleri için önemli bir gelişme ve altcoin fiyatlarında artışa işaret ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir