USD34,25
EURO37,61
JPY0,230700
RUB0,359700
GBP45,01
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.914,20
BTC62.224,32
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 2 Altcoin’de %33’e Varan Ralli Beklentisi: AAVE ve OP İçin Analist Tahminleri

2 Altcoin’de %33’e Varan Ralli Beklentisi: AAVE ve OP İçin Analist Tahminleri

2 Altcoin'de 'e Varan Ralli Beklentisi: AAVE ve OP İçin Analist Tahminleri
2 Altcoin'de %33'e Varan Ralli Beklentisi: AAVE ve OP İçin Analist Tahminleri
service

2 Altcoin’de %33’e Varan Ralli Beklentisi: AAVE ve OP İçin Analist Tahminleri. Kripto analistleri AAVE ve OP altcoin’leri için ralli beklentilerini dile getiriyor. Grayscale’in hamlesi AAVE için pozitif bir etki yaratırken, OP’nin de yükseliş potansiyeli yüksek olarak değerlendiriliyor. Analistlerin bu 2 altcoin için tahminlerini inceleyelim.

AAVE Fiyat Tahmini: Altcoin Dirençle Mücadele Ediyor!

AAVE fiyatı kısa süre önce 167 dolar direnç seviyesini aşmaya çalıştı. Ancak kısa süre sonra keskin bir düzeltmeyle karşılaştı. Bununla birlikte, son gelişmeler, özellikle de Grayscale’in AAVE Trust’ının piyasaya sürülmesi, token’ın gelecekteki fiyat hareketi için iyimserlik yarattı. Bu yenilenen boğa hissi, AAVE için önemli bir ralliyi tetiklemesi mümkün. Şu anda AAVE, bugün %8 artışla 150 dolardan işlem görüyordu. Altcoin, 167 dolarlık başka bir girişimde bulunmadan önce aşılması gereken çok önemli bir seviye olan 153 dolarlık ani direnci hedefliyor. Bu direnç daha önce kırılmamıştı. Ancak mevcut piyasa koşulları önümüzdeki günlerde olası bir ihlale işaret ediyor. AAVE 167 doları başarılı bir şekilde desteğe çevirirse, bir sonraki hedef 180 dolar olacaktır. Buradan %33’lük bir artışla 200 dolara yükselmesi mümkün. Bu, altcoin için 18 ayın en yüksek seviyesini belirlemesi anlamına gelecektir. Bu senaryo, sürekli boğa ivmesine ve daha fazla kurumsal desteğe bağlı. Ancak 153 doları aşamaması bir gerilemeye yol açabilir. Böylece, AAVE’nin potansiyel olarak 126 dolarlık yerel desteğinin altına, 116 dolara düşmesi mümkün. Bu durum boğa görünümünü geçersiz hale getirir. Ayrıca, yükseliş bekleyen yatırımcılar için potansiyel kârları geciktirecektir.

2 Altcoin'de 'e Varan Ralli Beklentisi: AAVE ve OP İçin Analist Tahminleri

OP Fiyat Tahmini: Token İçin Kartlarda Potansiyel %21’lik Ralli Var!

Optimism (OP) fiyatı bu yıl baskı altında kaldı. Ayrıca, ölçeklendirme çözümü ekosisteminin karşılaştığı daha geniş zorlukları yansıttı. Temel göstergeler, piyasa duyarlılığında önemli bir değişim olduğunu gösteriyor. Bu da gelecekteki altcoin fiyat eğilimleri hakkında endişeleri artırıyor. Son ölçümler düşüş sinyallerine işaret etse de, potansiyel kazançlar için hala fırsatlar var. Yatırımcılar, OP kilit destek ve direnç seviyelerine yaklaşırken bir geri dönüşün işaretlerini yakından izliyor. OP Üstel Hareketli Ortalama (EMA) çizgileri şu anda, kısa vadeli bir EMA uzun vadeli bir EMA’nın altından geçtiğinde ortaya çıkan bir düşüş sinyali olan bir ‘death cross’ oluşturuyor. Bu formasyon genellikle ileride güçlü bir düşüş trendi olabileceğini gösterir. Son fiyat düşüşlerinin uzun vadeli fiyat trendlerini geride bıraktığı bir momentum değişimine işaret eder. EMA çizgileri, son fiyat verilerine daha fazla ağırlık veren bir tür hareketli ortalamadır. Bu da onları mevcut piyasa hareketlerine basit hareketli ortalamalardan daha duyarlı hale getirir. Yatırımcılar bu çizgileri fiyat trendlerinin gücünü ve yönünü ölçmek için kullanır. Düşüş trendi devam ederse, altcoin fiyatının 1,41 ve 1,29 dolarlık kilit destek bölgelerini test etmesi olası. Düşüş momentumunun fiyatı 1,06 dolara kadar düşürmesi mümkün. Bu da mevcut seviyelerden %30’luk potansiyel bir düşüşü temsil eder. Bu destek seviyelerinin altına inilmesi daha fazla zayıflığa işaret edebileceğinden, traderların izlemesi gereken kritik bir nokta olacaktır. Öte yandan, bir boğa trendi ortaya çıkarsa ve ‘death cross’un yanlış bir sinyal olduğu kanıtlanırsa, mevcut fiyat aslında güçlü bir satın alma fırsatı olur. OP geri sıçrarsa, direnci 1,63 dolarda test etmesi mümkün. Bu seviyeyi aşarsa, kartlarda 1,81 dolara ulaşarak %21’lik bir fiyat artışı potansiyeli var.

2 Altcoin’de %33’e Varan Ralli Beklentisi: AAVE ve OP İçin Analist Tahminleri. Analistlerin görüşlerine göre AAVE ve OP altcoin’lerinde ralli potansiyeli bulunuyor. Yatırımcıların bu tahminleri dikkatle takip etmeleri ve kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir