USD34,18
EURO38,20
JPY0,234400
RUB0,369800
GBP45,80
EURO/USD1,12
BIST9.829,19
GR. ALTIN2.929,74
BTC65.445,06
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. 2 Bakanın Yoğun Programı: Erzurum ve Afyon’da Neler Olacak?

2 Bakanın Yoğun Programı: Erzurum ve Afyon’da Neler Olacak?

2 Bakanın Yoğun Programı: Erzurum ve Afyon'da Neler Olacak?
2 Bakanın Yoğun Programı: Erzurum ve Afyon'da Neler Olacak?
service

2 Bakanın Yoğun Programı: Erzurum ve Afyon’da Neler Olacak? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 27 Eylül’de Erzurum’da yoğun bir programla vatandaşlarla buluşacak, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise Afyon’da çeşitli etkinliklere katılacak.

Erzurum’da Yoğun Bir Gün

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Erzurum’da Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığını, Adliyeyi ve Baroyu ziyaret edecek. Ayrıca Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnafı ziyaret edecek ve Bölge Adliye Mahkemesi ile Bölge İdare Mahkemesini ziyaret edecek. Tunç, gün içerisinde “Akademisyen Gözüyle Erzurum” programına katılacak ve Sevgi Evi’ni ziyaret edecek. Günün sonunda Kadın ve Gençlik Buluşması ile STK ve Teşkilat Buluşması’na katılacak.

2 Bakanın Yoğun Programı: Erzurum ve Afyon'da Neler Olacak?

Afyon’da Çocuk Evleri ve Anaokulu Açılışı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Afyon’da Başak-Özcan Halaç Emirdağ Çocuk Evleri Sitesi Temel Atma Töreni’ne ve Rabia-Recep Kuş Anaokulu Açılışı’na katılacak. Göktaş, kortej yürüyüşüne katılacak ve 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali Açılış Programı’na iştirak edecek.

2 Bakanın Yoğun Programı: Erzurum ve Afyon'da Neler Olacak?

2 Bakanın Yoğun Programı: Erzurum ve Afyon’da Neler Olacak? Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Erzurum’da çeşitli kurum ve STK’ları ziyaret ederken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Afyon’da çocuk evleri ve anaokulu açılışlarına katılacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir