USD34,27
EURO37,08
JPY0,226200
RUB0,356900
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.007,81
BTC67.405,31
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Altcoin %30’a Kadar Yükselebilir: Analistler Koşu Hedeflerini Belirledi

3 Altcoin %30’a Kadar Yükselebilir: Analistler Koşu Hedeflerini Belirledi

3 Altcoin 'a Kadar Yükselebilir: Analistler Koşu Hedeflerini Belirledi
3 Altcoin %30'a Kadar Yükselebilir: Analistler Koşu Hedeflerini Belirledi
service

Kripto analistleri, Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Worldcoin (WLD) gibi üç altcoin’in önümüzdeki günlerde önemli bir yükseliş yaşayabileceğini tahmin ediyor. Analistler, bu altcoin’lerin teknik göstergeler ve piyasa koşullarına dayanarak önemli kazanç potansiyeline sahip olduğunu belirtiyor.

ADA Fiyat Tahmini: Altcoin Dört Ayın En Yüksek Seviyesine Ulaşabilir

Cardano şu anda 0,35 dolardan işlem görüyor ve Ichimoku Bulutu’nun üzerinde konumlanmış durumda. BoP (Güç Dengesi) göstergesi, alıcıların piyasadaki satıcılara karşı gücünü ölçen bir göstergedir. BoP, 0,44 seviyesinde duruyor ve alıcıların kontrolü elinde tuttuğunu gösteriyor. Alım faaliyeti ivme kazanırsa ADA fiyatı 0,36 dolar direnç seviyesinin üzerine çıkabilir. Bu seviyenin kırılması, en son Haziran ayında görülen bir fiyat olan 0,48 dolara doğru bir yükselişin önünü açabilir. Ancak alım baskısı azalır ve satışlar artarsa altcoin fiyatı 0,33 dolarlık desteğine geri çekilebilir. Boğalar bu seviyeyi koruyamazsa, potansiyel olarak 0,30 dolara düşmesi muhtemel.

3 Altcoin 'a Kadar Yükselebilir: Analistler Koşu Hedeflerini Belirledi

SOL Fiyat Tahmini: Token 200 Doları Aşabilir!

Günlük grafikte SOL’un fiyatı 159,42 dolar direncini aşmak istiyor. RSI (Göreceli Güç Endeksi) göstergesi, yükselen okuması nedeniyle bu kırılmayı destekliyor. RSI, 50,00 sinyal çizgisinin üzerine çıktığında fiyat hareketi yükselişe geçer. SOL için RSI, yükseliş trendini destekliyor. Supertrend göstergesi de bir satın alma sinyali verdi. Supertrend’in yeşil alan Solana’nın altında olması, yükseliş trendinin devam edeceğini gösteriyor. Bu durum devam ederse, SOL fiyatı %32 artarak 201,55 dolara ulaşabilir. Ancak 159,42 dolar veya 178,64 doları geçememesi öngörüyü geçersiz hale getirebilir. Bu durumda SOL’un 128,36 dolara kadar düşmesi mümkün.

3 Altcoin 'a Kadar Yükselebilir: Analistler Koşu Hedeflerini Belirledi

WLD Fiyat Tahmini: Altcoin İçin %30’luk Bir Koşu Mümkün!

Worldcoin projesi, milyonlarca kullanıcısı olan büyük bir web3 platformuna dönüştü. Şirket, insan doğrulama sürecini kolaylaştırmak için daha fazla ORB cihazı sunmaya devam ettikçe, WLD için spekülasyonlar artıyor. WLD fiyatı, günlük zaman diliminde, Göreceli Güç Endeksi (RSI) üzerindeki yükseliş sapmasıyla birlikte ters bir baş ve omuz (H&S) modeli oluşturuyor. Bugün 2,17 dolar civarındaki direnç seviyesinin kırılması ardından WLD fiyatı, yükselen bir piyasa trendinin yerleşik bir özelliği olan daha yüksek bir düşük ve daha yüksek bir yüksek seviyeyi teyit etti. Kısa vadede WLD 2,9 ila 3,2 dolar arasındaki bir sonraki hedefi hedefliyor. Bu da en az yüzde 30’luk bir ralli anlamına geliyor.

Analistlerin bu 3 altcoin için tahminleri, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım kararları vermeden önce kendi araştırmanızı yapmanız önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir