USD34,23
EURO37,80
JPY0,234600
RUB0,357800
GBP45,32
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
GR. ALTIN2.921,83
BTC61.153,25
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Altcoin, Ekim Ayında 10X Potansiyel Sunuyor!

3 Altcoin, Ekim Ayında 10X Potansiyel Sunuyor!

3 Altcoin, Ekim Ayında 10X Potansiyel Sunuyor!
3 Altcoin, Ekim Ayında 10X Potansiyel Sunuyor!
service

Eylül ayı hisse senedi ve kripto para yatırımcıları için zorlu başladı. Ancak, ayın son bölümleri Ekim ayına ya da topluluktaki pek çok kişinin deyimiyle ‘Uptober’a güçlü bir giriş yaptı. Birçok uzman, onuncu ayın kripto piyasasına yine güçlü bir yükseliş getireceğini tahmin ediyor. Kripto uzmanı Andreja Stojanovic, 10X potansiyel öngördüğü üç güçlü altcoin paylaşıyor.

İlk Sıradaki Altcoin: Cardano (ADA)

Cardano (ADA), Mart ayındaki en yüksek seviyelerin ardından bir düşüş ve yatay işlem dönemi yaşadı. Şimdi, Ekim ayındaki olası yukarı yönlü ivmeden tam olarak yararlanmaya hazırlanıyor. Gerçekten de, son altı ayda %32 düştükten sonra, ADA’nın talihi tersine döndü. Böylece, altcoin fiyatı son 30 günde %10,53 artışla 0,39 dolara ulaştı. TradingView’in teknik analiz göstergeleri, ADA’yı ‘satın al’ olarak derecelendiriyor. Bu yüzden, metrikler token için de olumlu. ADA’nın rallisi, ekosisteminin uzun süreli büyümesinden destek alacak. Büyüklük açısından Cardano rallisi, özellikle belirleyici bir sinyal olan bir haftalık Logaritmik Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (1W LMACD) 24 Eylül’de zaten bir boğa paterni oluşturduğundan, token roketinin 5 dolara doğru yükseldiğini görebilir.

3 Altcoin, Ekim Ayında 10X Potansiyel Sunuyor!

İkinci Sırada Uniswap (UNI) Geliyor

Uniswap (UNI) da son zamanlarda olası bir ‘Ekim’ rallisi için konum almaya başladı. Gerçekten de, 2024’ün ilk çeyreğinde yükseldikten sonra son altı ayda %31,36’lık bir düşüş yaşayan UNI, son 30 günde yaklaşık %30 yükseldi. Ayrıca, son yedi günlük işlemlerde %13,72’lik bir artış kaydetti. Altcoin yazı sırasında 7,63 dolardan işlem görüyordu. Kripto piyasasının en son 24 saatine dayanan ve osilatörleri ve hareketli ortalamaları ölçen teknik analiz de aynı şekilde token için olumlu. Uniswap, TradingView verilerine göre genel bir ‘satın al’ derecesine sahip. Mevcut ve gelecekteki olası yükseliş trendi, teklif verme hızlarını ve işlem yürütmeyi geliştirirken daha fazla Madenci Çıkarılabilir Değeri (MEV) önemli ölçüde geri getiren Temmuz UniswapX yükseltmesi ve Eylül ERC-7683 standart sürücüsü dahil olmak üzere aylarca süren gelişmelere dayanıyor.

Son Sırada Popüler Meme Coin’i Shiba Inu (SHIB) Var

Şimdiye kadar, meme coin’leri içermeyen büyük bir kripto piyasası rallisi veya boğa döngüsü olmadı. Bunlar arasında popüler altcoin olan Shiba Inu (SHIB), Ekim yükselişi için iyi bir konuma sahip. Daha yeni ve küçük meme coin’ler SHIB gibi yerleşik token’lara kıyasla daha fazla yükseliş gösterebilse de, aynı zamanda çok daha fazla risk taşıyor. Kanıtlı bir geçmiş performansları yok. Ayrıca, ‘insider trading’ ve manipülasyona açıklar. Ek olarak, 2024’teki en yüksek seviyesinin oldukça altında olmakla birlikte son zamanlarda yükseliş trendinde olan SHIB’nin arkasında önemli bir ivme ve ileride büyüme için yer var. TradingView verileri de Shiba Inu’yu ‘al’ olarak değerlendiriyor. Ancak, token’ın kısa süre önce bir kırılmayı reddettiğini belirtmek gerekiyor. Bununla birlikte, altcoin Ekim’de büyük bir ralli için önemli bir potansiyele sahip. Ayrıca, Eylül ayı başlarında dApp geliştirme odaklı ShibDev portalının lansmanı gibi bir dizi yeni ekosistem gelişmesinden de fayda sağlıyor.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir