USD34,29
EURO37,20
JPY0,226800
RUB0,356400
GBP44,57
EURO/USD1,08
BIST8.872,85
GR. ALTIN3.015,87
BTC68.347,88
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Altcoin Piyasayı Salladı: İşte Son Durum

3 Altcoin Piyasayı Salladı: İşte Son Durum

3 Altcoin Piyasayı Salladı: İşte Son Durum
3 Altcoin Piyasayı Salladı: İşte Son Durum
service

Kripto para piyasası son günlerde hareketli bir dönemden geçiyor. Trend olan altcoin projeleri arasında ilk 20’den iki tane yer alıyor ve bu da listeye sıklıkla hakim olan çok sayıda meme coinden uzaklaşıldığını gösteriyor. Kripto analisti Victor Olanrewaju, bu altcoinlerin yükselişinin ardındaki nedenleri araştırıyor ve fiyatlarının geleceği hakkında bilgiler veriyor.

İlk Sırada: KLAUS (KLAUS)

KLAUS, 21 Ekim’de trend olan altcoinler listesine girdi. Bu dönemde altcoin fiyatı %565’lik büyük bir fiyat artışı yaşadı. Ancak bugün trend kripto paraların bir parçası olmasının farklı bir nedeni var. Özellikle KLAUS fiyatı son 24 saat içinde %10 oranında düştü, bu da token holderlarının son kazançlardan kar aldığını gösteriyor. Teknik açıdan Awesome Osilatörü (AO) 1 saatlik grafikte negatif bölgeye düştü. AO, son piyasa hareketlerini tarihsel trendlerle karşılaştıran bir piyasa momentum göstergesidir. Göstergelerin durumuna göre KLAUS’ın fiyatının 0,028 dolara kadar düşmesi mümkün. Ancak yatırımcılar altcoin’i tekrar satın almaya başlar ve 0,030 dolar bölgesini savunursa, toparlanabilir. Bu senaryoda tokenin 0,042 dolara sıçraması olası.

3 Altcoin Piyasayı Salladı: İşte Son Durum

İkinci Sırada: Cardano (ADA)

Cardano, dün 23 Ekim’de başlayan ve devam etmekte olan Cardano Summit 2024 nedeniyle bugün en trend kripto paralar arasında yer alıyor. Bu zirve her yıl sektör liderlerini, işletmeleri ve Cardano projelerini bir araya getirmek amacıyla düzenleniyor. Etkinliğe rağmen ADA’nın fiyatı kayda değer bir fiyat artışı elde edemedi. Yazı itibariyle altcoin fiyatı 0,34 dolar. Günlük grafiğe göre altcoin teknik olarak yükselişten düşüşe doğru bir baş ve omuz formasyonu oluşturdu. Bu nedenle, bu pozisyonla ADA’nın 0,31 dolara düşmesi muhtemel. Öte yandan, boğalar 0,34 dolarlık desteği savunursa ADA’nın bir geri dönüş yapması mümkün. Bu gerçekleşirse, ADA’nın 0,41 dolara sıçraması olası.

Trend Listesinin Sonunda: Toncoin (TON)

Toncoin, büyük ölçüde Telegram mesajlaşma platformuyla olan ilişkisi sayesinde piyasadaki önde gelen altcoinlerden biri olmaya devam ediyor. Çeşitli Telegram mini uygulamaları tarafından airdropların dağıtılması, günümüzün en trend kripto paralarından biri olma statüsüne önemli ölçüde katkıda bulundu. Ancak TON etrafındaki heyecan son zamanlarda fiyat için önemli kazançlara dönüşmekte zorlandı. Günlük grafikte Chaikin Para Akışı (CMF) sıfır sinyal çizgisinin altında seyrediyor. Chaikin Para Akışı (CMF) piyasadaki birikimi ve dağılımı ölçer. CMF’deki bir artış net birikimi gösterirken, bir düşüş dağıtıma işaret eder. Şu anda göstergenin grafikteki konumu, çoğu yatırımcının Toncoin sattığını ortaya koyuyor. Bu durum devam ederse, altcoin fiyatının 4,46 dolara düşmesi mümkün. Ancak, birikim dağıtımı geride bırakmaya başlarsa, gelgitlerin değişmesi ve TON’un 6,85 dolara yükselmesi olası.

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir