USD34,10
EURO38,09
JPY0,238400
RUB0,369600
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.875,16
BTC62.927,85
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Kripto Analisti FTM Coin’e Yükseliş Beklentisi Gösterdi! 2’si Bitcoin İçin Uyarıda Bulundu

3 Kripto Analisti FTM Coin’e Yükseliş Beklentisi Gösterdi! 2’si Bitcoin İçin Uyarıda Bulundu

3 Kripto Analisti FTM Coin'e Yükseliş Beklentisi Gösterdi! 2'si Bitcoin İçin Uyarıda Bulundu
3 Kripto Analisti FTM Coin'e Yükseliş Beklentisi Gösterdi! 2'si Bitcoin İçin Uyarıda Bulundu
service

Kripto para piyasaları son dönemde önemli hareketlilik gösteriyor. 3 farklı kripto para analisti, piyasalar hakkında yorumlarını paylaştı. Bitcoin için dikkat çeken yorumlar yapılırken, Fantom (FTM) Coin için yükseliş beklentisi öne çıktı. Analistlerin görüşleri, yatırımcılar için yol gösterici olabilir. Fakat her zaman hatırlamak gerekir ki, bu yorumlar geleceği tahmin etmiyor.

Bitcoin Analist Yorumları

AskCryptoWealth ve Jelle isimli iki analist, Bitcoin’in 57.908 dolar seviyesinde olduğunu ve ABD piyasalarındaki negatifliğin klasik bir Pazartesi düşüşünü tetikleyebileceğini belirtti. Hafta sonu 60.000 doların üzerinde kalan Bitcoin, Fed toplantısından önce düşüş beklentilerine rağmen önceki toplantılarda yaptığı gibi düştü.

3 Kripto Analisti FTM Coin'e Yükseliş Beklentisi Gösterdi! 2'si Bitcoin İçin Uyarıda Bulundu

Bitcoin Analist Yorumları

AskCryptoWealth isimli analist, daha düşük seviyelerdeki likidite hedefine dikkat çekerek, Bitcoin’in 59.400 doları geri alamaması durumunda daha büyük kayıplar görülebileceği uyarısında bulundu. Analist, 60.000 dolara kadar yükselen Bitcoin’in günlük direnç bölgesini kırdığını ve şu anda haftalık destek seviyesinin 58.000 dolardan geldiğini ifade etti.

Bitcoin Analist Yorumları

Jelle isimli analist ise dört saatlik grafikte EMA50 destek seviyesinin test edildiğini belirtti. Bu durumun haftaya çok kötü bir başlangıç anlamına gelmediğini söyleyen analist, daha derin düşüşler hedeflemiyor. Analist, Bitcoin’in 58.300 dolar sınırında olduğunu ve hacimlerin düne nispeten toparlandığını ekledi.

Fantom (FTM) Geleceği

Crypto Bullet isimli analist, son çeyrek için FTM Coin’e yükseliş beklentisi olduğunu ifade ederek, FTM Coin’in tarihsel performansına dikkat çekti. Analist, FTM Coin’in hızlı bir toparlanma yaşayacağını öngörerek, iki yükseliş gerekçesi belirtti.

Fantom (FTM) Geleceği

Analist, FTM Coin’in piyasa yükselişe geçtiğinde ralli yaşama eğiliminde olduğunu ve Fantom’un yüksek sermayeli şirketlerden biri olduğunu belirtti. Paylaşılan grafikte, 0,96 ve 1,94 dolar hedeflerinin ardından 3,39 seviyesine dikkat çekildi. İşaretlenen direnç seviyesinin kırılması, yükseliş hissiyatının teknik analiz tarafında temelini oluşturuyor.

Sonuç olarak, kripto para piyasalarındaki hareketlilik devam ediyor. Analistlerin yorumları, yatırımcılar için önemli bir yol gösterici olabilir. Ancak, bu yorumların geleceği tahmin etmediğini unutmamak önemlidir. Yatırımcılar, kendi araştırmalarını yaparak ve riskleri göz önünde bulundurarak yatırım kararlarını vermelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir