USD34,02
EURO38,14
JPY0,239600
RUB0,365800
GBP45,25
EURO/USD1,12
BIST9.888,20
GR. ALTIN2.837,49
BTC62.286,67
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Kripto Analisti: XRP, SUI ve ETH Kırılmaya Hazır Mı? 📈

3 Kripto Analisti: XRP, SUI ve ETH Kırılmaya Hazır Mı? 📈

featured
3 Kripto Analisti: XRP, SUI ve ETH Kırılmaya Hazır Mı? 📈
service

Bitcoin 60.000 doların üzerinde işlem görürken ve Fed’in faiz kararı yaklaşıyorken, altcoinler toparlanmaya devam ediyor. ABD hisse senedi piyasaları bugün yeni zirvelere ulaştı. Ancak BTC, altının ve SPX’in rekor seviyelere ulaştığı bir dönemde zayıf kalıyor. Bu yazıda, 3 farklı kripto para analistinin XRP, SUI ve ETH için güncel fiyat tahminlerine göz atıyoruz.

XRP Coin Yorum

Piyasa değerine göre en büyük altcoinlerden biri olan XRP, Ripple’ın SEC davasını geride bırakmaya hazırlanıyor. Ekim ayında gelecek olası temyiz başvurusu SEC’in maçı kendi lehine çevirme çabaları olsa da, başarılı olma ihtimali zayıf görünüyor. Analist Carl, XRP’nin simetrik üçgen formasyonuna dikkat çekerek, kırılmanın yaklaştığını söylüyor. Yukarı yönlü bir kırılma durumunda, XRP 0,615 ve 0,65 dolara doğru ilerleyebilir.


ETH Fiyat Tahmini

En büyük altcoin Ethereum, ETF beklentilerinin de karşılanamamasıyla kötü performans gösteriyor. Orta ve uzun vadeli görünüm olumlu olsa da, coin enflasyonu gibi faktörler olumsuz etki yaratıyor. Analist Crypto Fella, Ethereum’un $2.310 seviyesini kırması ve kısa vadeli momentumu değiştirmesi gerektiğini belirtiyor. İki olası senaryo var: Tek seferde $2.800’a doğru yükseliş ve bu seviyenin kırılmasıyla daha yüksek bir tepe; veya $2.100 seviyesini yeniden test etme ve önceki seviyelere doğru yavaş hareketler ile daha yüksek bir yükselişe doğru ilerleme.


SUI Coin Yorum

SUI Coin son günlerde dikkat çekmeye başladı. Tanınmış kripto yatırımcısı Raoul Pal, SUI Coin’in “seçilmiş en iyi varlıklardan biri gibi hareket ettiğini” belirterek yükseliş beklentisini paylaşıyor. Grafik, önemli bir ilk adım olan ters baş ve omuzlardan çıkmış durumda. Eğer yükseliş devam ederse, son büyük zirve olan 2,2 doları geçebilir. Ancak bu yükseliş için BTC’nin $61.700 seviyesini geri alması ve desteğe çevirmesi gerekiyor.



Kripto piyasası volatil bir ortamda hareket ediyor ve bu yazıda yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırımcılar, kendi araştırmalarını yapmalı ve riskleri dikkatlice değerlendirmelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir