USD34,30
EURO36,97
JPY0,224800
RUB0,355700
GBP44,35
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN2.998,66
BTC65.868,64
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Kripto Para Gündeme Oturdu: 2023’ün Trend Altcoin’leri

3 Kripto Para Gündeme Oturdu: 2023’ün Trend Altcoin’leri

3 Kripto Para Gündeme Oturdu: 2023'ün Trend Altcoin'leri
3 Kripto Para Gündeme Oturdu: 2023'ün Trend Altcoin'leri
service

Günümüzün trend altcoin’leri arasında, yapay zeka ile bağlantılı iki meme coin öne çıkıyor. Ayrıca, piyasaya yeni giren ve büyük ilgi gören bir kripto para da var. Ancak, bu üç altcoinden sadece biri önemli bir fiyat artışı yaşadı. Diğerleri son 24 saat içinde değer kaybına uğradı. Kripto analisti Victor Olanrewaju, bu üç tokeni masaya yatırıyor.

GOAT: Önemli Bir Fiyat Artışı

Listenin ilk sırasındaki kripto para, Goatseus Maximus (GOAT) önemli bir fiyat artışı sayesinde bugünün trend altcoin’lerine liderlik ediyor. Geçtiğimiz 24 saat içinde GOAT’ın fiyatı %55 oranında artış göstererek birkaç gün önce yaşadığı kayıpları telafi etti. Bu artış, popüler yapay zeka ve meme coin anlatısından faydalanan kripto para birimini ATH seviyesi olan 0,68 dolara taşıdı. Veriler, bu etkileyici kazancın balina alımlarındaki artışla bağlantılı olduğunu gösteriyor. Bugün erken saatlerde Lookonchain, bir cüzdanın 3,39 milyon dolar değerinde GOAT satın aldığını bildirdi. Bu hamle muhtemelen fiyat üzerinde yukarı yönlü baskı uyguladı.

3 Kripto Para Gündeme Oturdu: 2023'ün Trend Altcoin'leri

GOAT: Teknik Analiz

Teknik açıdan, Birikim/Dağıtım (A/D) çizgisi piyasanın GOAT’tan daha fazla satın almaya devam ettiğini gösteriyor. Bu durum devam ederse, kripto para değerinin 0,70 doların üzerine çıkması ve 1 dolar sınırına yaklaşması olası. Ancak, bu durum yalnızca boğalar 0,42 dolar desteğini korursa geçerli olacaktır. Öte yandan, token holderlar büyük hacimlerde kar alırsa fiyatın 0,26 dolara düşmesi muhtemel.

Scroll: Airdrop Sonrası Düşüş

Trend listesinde Scroll (SCR) de var! Scroll, 22 Ekim Salı günü en trend altcoinlerden biri olarak ortaya çıktı ve bugün de benzer nedenlerle bu grupta yer almaya devam ediyor. CoinGecko’ya göre, SCR’nin fiyatı son 24 saat içinde %16 oranında düştü. Bu, kripto para biriminin airdrop’unu alanların tahsisatlarını satıyor olabileceğini gösteriyor. Şu anda, Scroll’un fiyatı bir saatlik grafikte 1,02 dolar. Ancak trend, 1 doların altına düşme olasılığıyla birlikte potansiyel bir düşüşe işaret ediyor.

Scroll: Potansiyel Dönüş

Aşağı yönlü ivme devam ederse, ufukta 0,85 dolara doğru bir hareket var. Ancak, piyasa katılımcıları düşüşü satın almaya karar verirse, SCR için işlerin değişmesi mümkün. Bu gerçekleşirse, fiyatın 1,30 dolara sıçraması olası.

KOALA AI: Dip Seviyesi Alımları

Listenin sonundaki kripto para, KOALA AI (KOKO) art arda üçüncü kez trend altcoinler listesine dahil ediliyor. Bunun temel nedeni GOAT’ın da listede yer almasıyla aynı. Ancak Goatseus Maximus’un aksine, kripto para fiyatı son 24 saatte %4,70 düştü.

KOALA AI: Potansiyel Yükseliş

Bununla birlikte, momentumu ölçen Awesome Osilatörü (AO) pozitif hale geldi. Bu olumlu okuma, piyasa katılımcılarının KOKO dip seviyesini satın almaya başladığını gösteriyor. Bu durum devam ederse, altcoin’in fiyatı 0,0000086 dolara tırmanabilir. Diğer taraftan, momentum düşüşe dönerse, tahmin geçersiz olur. Bu durumda, KOALA AI’nin fiyatının 0,0000035 dolara düşmesi mümkün.

Günümüzün trend altcoin’leri arasında, yapay zeka ile bağlantılı iki meme coin öne çıkıyor. Ayrıca, piyasaya yeni giren ve büyük ilgi gören bir kripto para da var. Ancak, bu üç altcoinden sadece biri önemli bir fiyat artışı yaşadı. Diğerleri son 24 saat içinde değer kaybına uğradı. Kripto analisti Victor Olanrewaju, bu üç tokeni masaya yatırarak yatırımcılar için önemli bilgiler sunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir