USD34,24
EURO37,63
JPY0,231300
RUB0,360300
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC62.270,37
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Meme Coin Binance’te Listelendi: Piyasa Düşerken Fiyatlar Havaya Uçtu!

3 Meme Coin Binance’te Listelendi: Piyasa Düşerken Fiyatlar Havaya Uçtu!

3 Meme Coin Binance'te Listelendi: Piyasa Düşerken Fiyatlar Havaya Uçtu!
3 Meme Coin Binance'te Listelendi: Piyasa Düşerken Fiyatlar Havaya Uçtu!
service

Binance listeleme haberleri: Kripto para piyasası düşerken bu meme coinler rekor kırıyor! Binance, son birkaç gündür düşüş yaşayan kripto para piyasasında üç meme coin’i listeledi. Bu listeleme haberleri, Neiro, Turbo ve BaybDoge coin’lerin fiyatlarında önemli artışa neden oldu. Meme coin sektörü genel olarak piyasa değerinde düşüş yaşasa da, Binance’in bu listelemeleri, yatırımcıların dikkatini bu coin’lere çekti.

Kripto Piyasası Neden Düşüyor?

Kripto para piyasası, son haftalarda düşüş trendinde. Bitcoin, 60 bin dolardan 58,20 dolara geriledi ve altcoin’ler önemli kayıplar yaşadı. Meme coin sektörü de piyasa değerinde yüzde 4 geriledi. Bu düşüşün başlıca nedeni, Fed’in faiz kararı öncesi belirsizlik ve ABD başkanlık seçimleri öncesi yaşanan suikast girişimi haberleri.

3 Meme Coin Binance'te Listelendi: Piyasa Düşerken Fiyatlar Havaya Uçtu!

Binance Listelemesi Meme Coin’leri Fırlattı

Binance, Neiro, Turbo ve Baby Doge meme coin’lerini listeleyeceğini duyurdu. Listeleme sonrası Neiro ve BaybDoge coin’lerin fiyatlarında büyük artışlar yaşandı. Neiro son 24 saate yüzde 985 yükselirken, BaybDoge yüzde 51 arttı. Turbo ise daha mütevazi bir yükselişle yüzde 13 arttı.

Neiro, Turbo ve BaybDoge Yükselişini Sürdürebilecek mi?

Binance listeleme haberlerinin ardından yükselişe geçen meme coin’lerin yükseliş momentumunu sürdürüp sürdüremeyeceği henüz belli değil. Ancak geçmiş listeleme haberleri göz önüne alındığında, fiyatlarda bir miktar geri çekilme yaşanması olası. Buna karşın, Neiro tokenı olan NEIRO coin’in topluluk desteği ile büyüme potansiyeline sahip olduğu düşünülüyor.

Binance listeleme haberleri: Kripto para piyasası düşerken bu meme coinler rekor kırıyor! Binance’in üç meme coin’i listelemesi, Neiro, Turbo ve BaybDoge’un fiyatlarında önemli artışa neden oldu. Bu coin’lerin yükseliş momentumunu sürdürüp sürdüremeyeceği ise henüz belli değil. Yatırımcılar, piyasadaki volatiliteyi göz önünde bulundurmalı ve yatırımlarını dikkatlice yapmalıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir