USD34,27
EURO37,40
JPY0,229800
RUB0,358400
GBP44,85
EURO/USD1,09
BIST8.699,19
GR. ALTIN2.919,77
BTC65.820,71
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Meme Coin Büyük Ralliye Hazırlanıyor: DOGE, PEPE ve NEIRO

3 Meme Coin Büyük Ralliye Hazırlanıyor: DOGE, PEPE ve NEIRO

3 Meme Coin Büyük Ralliye Hazırlanıyor: DOGE, PEPE ve NEIRO
3 Meme Coin Büyük Ralliye Hazırlanıyor: DOGE, PEPE ve NEIRO
service

3 Meme Coin Büyük Ralliye Hazırlanıyor: DOGE, PEPE ve NEIRO. 12 Ekim Cumartesi günü meme coinler, Bitcoin fiyat artışıyla hafta sonu yükselişe geçti. Popüler meme coinler DOGE, SHIB ve PEPE hafta boyunca yatay bir seyir izlerken önemli gelişmelere de ev sahipliği yaptı. DOGE kısa vadeli yatırımcı sayısındaki artışla önemli bir fiyat artışını işaret ederken PEPE balina satımları ile dikkat çekti.

DOGE Kısa Vadeli İşlemlerde Lider Konumda

DOGE, hafta boyunca yatay bir seyir izledi ve 0,10 doların üzerinde işlem görmeye devam etti. Ayrıca IntoTheBlock verilerine göre kısa vadeli işlemlerde SHIB ve PEPE gibi popüler en iyi meme coinleri geride bırakarak yatırımcıdan ilgi gördü. Zincir üstü veri firması, DOGE’un kısa vadeli yatırımcı sayısını 110 bin olarak belirledi. Piyasa değeri açısından SHIB 23.000 aktif kısa vadeli yatırımcıya sahip oldu. PEPE ise 19 bin kısa vadeli kısa yatırımcıya sahiptir. Kısa vadeli yatırımcıların yükselmesi kripto varlığın ani fiyat hareketlerinin arttığını işaret eder. Ayrıca IntoTheBlock paylaşımına göre kısa vadeli pozisyonların fazla olması ilginin yüksek olduğunun önemli bir göstergesi. Yükselen yatırımcı ilgisi DOGE fiyatında önemli bir artış işareti olarak ele alındı. Dogecoin fiyatı güncel olarak 0,1111 dolardan işlem görüyor ve Bollinger Bantları yatay ilerliyor. Chaikin Para Akış (CMF) yukarı yönlü hareket ederek negatif bölgeden 0 çizgisine yaklaşıyor. Bu da talepte artış yaşandığını gösterir. Son olarak RSI endeksi 52 seviyesinde nötr bölgede bulunuyor.

3 Meme Coin Büyük Ralliye Hazırlanıyor: DOGE, PEPE ve NEIRO

PEPE Balinaları SPX Alıyor

Pepe coin ise hafta boyunca yatay seyretmesine rağmen hafta sonu piyasa iyileşmesi ile yüzde 4,71’lik bir artış gösterdi. Bu artışla 0,00009915 dolara yükselerek fiyatından bir sıfır eksiltmeye hazırlanan meme coinin bu seviyeyi koruyup koruyamayacağı belirsiz. Bununla birlikte Pepe balinalarına dair haberler gündeme geliyor. Lookonchaine verilerine göre önemli bir PEPE sahibi, 574.000 dolar değerinde 5,956 milyar PEPE coini satarak SPX token aldı. İşlemin yaklaşık değeri 684.000 dolar oldu ve PEPE coinler 757.943 SPX tokene dönüştürüldü. Geçtiğimiz nisan ayında satın alınan tokenlar, yüzde 16 kârla satıldı. Ancak Lookonchain verilerine göre işlemin sahibi 120.000 dolarlık bir kârı kaybetti. Pepe fiyatı güncel olarak 0.0 5 9945 dolardan işlem görüyor ve işlem hacmi yüzde 10 yükseldi. Trendin gücünü gösteren ADX düşüş göstererek mevcut trendin zayıfladığını işaret ediyor. Fiyat 50 ve 200 EMA’nın üzerinde işlem görüyor ve Göreceli Güç Endeksi (RSI) 57 seviyesinde nötr bölgede bulunuyor.

3 Meme Coin Büyük Ralliye Hazırlanıyor: DOGE, PEPE ve NEIRO

NEIRO, WIF ve POPCAT En İyi Performans Gösteren Memler Oldu

Güncel gelişmelere ve ani fiyat hareketlerine açık olan meme coinlerin haftalık performansına bakıldığında en iyi performansı çift haneli kazançlar elde eden WIF, NEIRO ve POPCAT elde etti. Özellikle NEIRO son bir haftada yüzde 105 artış göstererek tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0022 doları test etti. SHIB, DOGE gibi popüler meme coinleri geride bırakan NEIRO, en iyi ilk 10 meme arasına girmeyi başardı. POPCAT ise haftalık olarak yüzde 15 artarak tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın seyrediyor. 1,45 doların üzerinde tutunmaya çalışarak yükselişini sürdüren meme parası, haftalık olarak dalgalı bir seyir izledi. Ayrıca piyasa değerinin 1 milyar doları aşması POPCAT için önemli bir büyüme adımı oldu. Uzun bir süredir alçalan trendde işlem gören WIF token ise haftalık yüzde 15 yükseldi. Haftanın son işlem gününde hızlı toparlayan meme coin, son bir ayın en yüksek zirvesine ulaşarak 2,71 dolardan işlem görüyor.

3 Meme Coin Büyük Ralliye Hazırlanıyor: DOGE, PEPE ve NEIRO. Meme coin piyasası, volatilitesiyle bilinen bir piyasa olmasına rağmen bu üç coinin yatırımcılar için önemli bir fırsat sunabileceği düşünülüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir