USD34,24
EURO37,79
JPY0,234600
RUB0,362300
GBP45,00
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
GR. ALTIN2.931,04
BTC60.988,93
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. 3 Siyasi Liderin 4 Ekim Ajandası: İstanbul’da Yoğun Bir Gün

3 Siyasi Liderin 4 Ekim Ajandası: İstanbul’da Yoğun Bir Gün

3 Siyasi Liderin 4 Ekim Ajandası: İstanbul'da Yoğun Bir Gün
3 Siyasi Liderin 4 Ekim Ajandası: İstanbul'da Yoğun Bir Gün
service

4 Ekim Salı günü, Türkiye’nin önemli siyasi liderleri İstanbul’da yoğun bir programla çeşitli etkinliklere katılacak. TBMM Başkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve CHP Genel Başkanı, İstanbul’da farklı sektörleri ve konuları ilgilendiren programlarda yer alacak.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Kültür ve Sanat Odaklı Bir Gün

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin akademik yıl açılışına ve Buhurizade Mustafa Itri Kültür Sanat Sezonu’nun açılışına katılarak kültür ve sanat alanına olan desteğini göstermiş olacak. Kurtulmuş, gün boyu sürecek programlarla üniversite ve sanat dünyasıyla yakınlaşma fırsatı bulacak.

3 Siyasi Liderin 4 Ekim Ajandası: İstanbul'da Yoğun Bir Gün

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Ekonomi ve Teknoloji Odaklı Bir Program

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 4 Ekim’de yoğun bir programla ekonomi ve teknoloji konularını ele alacak. Yılmaz, DEİK Afetlerde Dijital Teknolojileri Rehberi’nin tanıtımına, DEİK Dijital Ekonomi İstişare Toplantısı’na katılacak. Ümraniye İş Dünyası Buluşması ve STK Temsilcileri ile Kanaat Önderleri Buluşması’nda ise ekonomi politikaları ve iş dünyasıyla görüşmeler yapacak.

3 Siyasi Liderin 4 Ekim Ajandası: İstanbul'da Yoğun Bir Gün

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Halkla Buluşma Günü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 4 Ekim’de İstanbul’da halkla buluşma ve çeşitli projeleri yerinde inceleme fırsatı bulacak. Özel, Çekmeköy Belediyesi’nin Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni’ne katılacak, Ataşehir metro istasyonunu ziyaret edecek ve Esenyurt’ta üye katılım törenine iştirak edecek. Bu programlarla Özel, yerel yönetimlerin çalışmalarını yakından takip ederek halkın nabzını tutacak.

3 Siyasi Liderin 4 Ekim Ajandası: İstanbul'da Yoğun Bir Gün

4 Ekim’de İstanbul’da gerçekleşen bu yoğun program, siyasetin ve önemli liderlerin farklı sektörlere ve konulara olan ilgisini gözler önüne seriyor. TBMM Başkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve CHP Genel Başkanı, İstanbul’da gerçekleştirecekleri ziyaretler ve programlar aracılığıyla gündemi şekillendirecek adımlar atmayı hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir