USD34,07
EURO38,07
JPY0,240200
RUB0,369800
GBP45,35
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.837,01
BTC62.948,76
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 3 Ünlü Kripto Analisti Konuştu: LTC, FET ve ETH’nin Fiyat Hedefleri

3 Ünlü Kripto Analisti Konuştu: LTC, FET ve ETH’nin Fiyat Hedefleri

3 Ünlü Kripto Analisti Konuştu: LTC, FET ve ETH'nin Fiyat Hedefleri
3 Ünlü Kripto Analisti Konuştu: LTC, FET ve ETH'nin Fiyat Hedefleri
service

Kripto para piyasalarının yakından takip ettiği 3 ünlü analist, Litecoin (LTC), Fetch.ai (FET) ve Ethereum (ETH) için fiyat hedeflerini paylaştı. Eylül ayı tarihsel olarak altcoinler için alım fırsatlarına zemin hazırlayan bir düşüş dönemi olarak biliniyor, ancak bu analistler piyasaya nasıl bakıyor?

FET Coin Fiyat Tahmini

Kripto para analisti Altcoin Sherpa, AI alanında popüler olan FET Coin’i değerlendirdi. Bosch ve diğer ortaklıklarla dikkat çeken FET Coin, 2022 Kasım’ındaki ChatGPT lansmanıyla büyük bir büyüme yaşamıştı. Ancak son NVIDIA kayıpları ve altcoinlerdeki satışlar FET Coin’i etkiledi. Sherpa, ‘Gürültüye kapılmayın çünkü her şey hala düşüş eğilimli bir piyasa yapısında. Kesinlikle +%50’lik hamleler yapabiliriz, ancak bu trendin tersine döndüğü anlamına gelmez’ dedi.

3 Ünlü Kripto Analisti Konuştu: LTC, FET ve ETH'nin Fiyat Hedefleri

Ethereum (ETH) Fiyat Tahmini

Michael Poppe, ETH’nin $2,296.16 seviyesinde olduğunu belirtti. BTC ETF sürecinden farklı olarak, ETH için önemli bir fiyat hareketi gözlemlemedik. Bu durum, genel piyasa negatifliğiyle ilişkilendirildi. Poppe, yükseliş beklentisi içinde olduğunu ve dibe yaklaşıldığını düşünüyor. ‘ETH, 2021’den bu yana düşüş eğiliminin 1000 günlük sınırını aştı. Düşük seviyelerde başka bir gezinti yaptığımızı görmeyi beklerken, bu yükseliş sapmasının devam etmesini beklemiyorum. Yine de dibe yakın olduğumuzu düşünüyorum.’ şeklinde açıklamalar yaptı.

3 Ünlü Kripto Analisti Konuştu: LTC, FET ve ETH'nin Fiyat Hedefleri

LTC Coin Fiyat Tahmini

Daan Crypto Trades, Litecoin’i $63.85’e yerleştirdi. Geçtiğimiz ay sonunda LTCBTC grafiğini paylaşan analist, o dönemde geri dönüş beklediğini söylemişti. Ancak BTC fiyatındaki hızlı düşüşler, risk iştahını baltalayarak bekleneni engelledi. Daan, ‘LTC ilginçtir ki, bu hafta piyasadaki en güçlü altlardan biri (diğerlerine kıyasla). Henüz anlamlı bir hamle yapmadı ama 70-73 dolar aralığındaki bu yüksek hacimli düğüm noktasının üzerine çıkarsa ilgilenirim. Eğer yükselirse, çok fazla yükseliş olacak, bu yüzden aceleye gerek yok’ dedi.

3 Ünlü Kripto Analisti Konuştu: LTC, FET ve ETH'nin Fiyat Hedefleri

BTC fiyatı yazı hazırlandığı sırada 54.500 doların altında seyrediyor ve satışlar sakinleşmiş durumda. Hacimler de düştüğünü gözlemliyoruz. Hafta sonu sakin geçebilir. Bu analistlerin değerlendirmeleri, yatırımcılar için önemli bir rehber niteliği taşıyor. Ancak, her yatırımcı kendi araştırmasını yapmalı ve risk toleransını göz önünde bulundurmalıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir