USD34,23
EURO37,22
JPY0,230700
RUB0,362600
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
GR. ALTIN2.998,46
BTC68.346,93
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 4 AI Token Analizi ve Fiyat Tahmini: 2023’ün Yükselen Trendi

4 AI Token Analizi ve Fiyat Tahmini: 2023’ün Yükselen Trendi

4 AI Token Analizi ve Fiyat Tahmini: 2023'ün Yükselen Trendi
4 AI Token Analizi ve Fiyat Tahmini: 2023'ün Yükselen Trendi
service

Yapay zeka (AI) kripto para piyasasında giderek daha fazla ilgi görüyor. Bu ilgi, OpenAI gibi şirketlerin geliştirdiği yeni teknolojiler ve NVIDIA gibi şirketlerin yapay zekaya olan yatırımlarının artmasıyla daha da güçleniyor. AI tokenleri, bu hızlı büyüyen sektörden faydalanmayı hedefleyen yatırımcılar için cazip bir seçenek olabilir.

Worldcoin (WLD)

Worldcoin (WLD), OpenAI CEO’su Sam Altman’ın kripto para girişimi olarak biliniyor. Son bir haftada yüzde 20 yükselen WLD, son bir ayda 280 yükseliş sergiledi. Bu yükseliş, yatırımcı ilgisinin yeniden AI sektörüne kaymasına neden oldu. WLD tokeninin fiyatı 9 dolardan işlem görüyor. Ancak, piyasadaki belirsizlik ve varlığın mevcut piyasa arzı düşünüldüğünde token bir düzeltme yaşayabilir. Fibonacci düzeltme seviyesi esas alındığında Worldcoin fiyatındaki potansiyel bir düzeltme hareketi 7.7 dolar ile 6.69 dolar arasında. Bunun altında bir düşüş varlığın 5.59 seviyelerine inmesine neden olabilir.

4 AI Token Analizi ve Fiyat Tahmini: 2023'ün Yükselen Trendi

Graph (GRT)

CoinMarketCap sıralamasına göre AI tokenler arasında 4. sırada yer alan GRT, son bir ayda 93 artış gösterdi. 0,15’lik kritik destek seviyesinden 0,29 dolara yükselen GRT, önemli oranda toparlanma gösterdi. GRT grafiğinde oluşan kupa ve kup modeli, güçlü bir piyasa tabanının habercisi olarak kabul ediliyor. GRT token fiyatının 0,37 dolara ulaşması bekleniyor. Ancak, fiyatın 20 günlük EMA’nın altına düşmesi durumunda trend ayıların lehine devam edebilir.

4 AI Token Analizi ve Fiyat Tahmini: 2023'ün Yükselen Trendi

eTukTuk Token (TUK)

Çevreci bir bakış açısı ile geliştirilen eTukTuk projesi, öne satış aşamasında olan bir token. Yapay zeka desteği ile akıllı şehirler için üç tekerli araçlar ve şarj istasyonları kuran proje, ulaşım sorununa çevreci çözümler getirir. TUK tokenleri BNB, ETH ve USTD ile satın alınabiliyor. Güncel fiyatı 0,027 dolar olan token şu ana kadar 1,411,710.39 dolar birikim topladı.

4 AI Token Analizi ve Fiyat Tahmini: 2023'ün Yükselen Trendi

SingularityNET (AGIX)

SingularityNET (AGIX), şubat ayında ciddi bir toparlanmayla son bir ayda yüzde 181 artış gösterdi. Günlük grafiğinde yüzde 4’lük bir kayıp gösteren AGIX, bu yazının yazıldığı sırada 0,7483 dolardan işlem görüyor. AGIX grafiğinde bir yükseliş formasyonu olan kupa ve sap deseni görülüyor. Bu da fiyatında bir yükseliş beklenen varlığın işlem hacminin de yükseliyor olduğunu gösteriyor. Santiment verilerine göre AGIX, geçtiğimiz hafta piyasa değeri iki katından fazla artarak zincir içi faaliyetlerde yükseliş gördü. Bu da yatırımcı ilgisinin arttığını gösteriyor. Varlığın 0,8 dolarlık genel gider arzında yükseliş fiyatı 1 dolara çıkarabilir. Ancak küçük bir geri çekilmeye yükselişten önce 0,6 dolarda küçük bir geri çekilme yaşanması bekleniyor.

AI tokenler yükselişte olmasına rağmen kripto para piyasasının değişken doğasının unutulmaması gerekiyor. Bu nedenle yatırımcıların yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. Yatırım kararları, kişisel risk toleransı ve yatırım hedefleri göz önünde bulundurularak verilmelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir