USD34,23
EURO37,22
JPY0,230700
RUB0,362600
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
GR. ALTIN2.998,46
BTC68.558,70
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 4 AI Token: Fiyat Tahmini ve Analiz

4 AI Token: Fiyat Tahmini ve Analiz

4 AI Token: Fiyat Tahmini ve Analiz
4 AI Token: Fiyat Tahmini ve Analiz
service

Yapay zekâ (AI) sektörü hızla büyümeye devam ediyor ve kripto para dünyasında da büyük bir etki yaratıyor. AI odaklı tokenler, bu gelişen sektörün bir parçası olarak potansiyel yatırım fırsatları sunuyor. Bu makalede, boğa formasyonuna sahip 4 AI tokenini ve fiyat tahminlerini inceliyoruz.

Worldcoin (WLD)

OpenAI CEO’su Sam Altman’ın kripto para girişimi olarak bilinen Worldcoin (WLD), son haftalarda dikkat çekici bir yükseliş yaşadı. Şubat ayının ikinci haftasında hızlı bir yükselişe geçen WLD, son bir ayda %280 yükseldi. Bu çarpıcı yükseliş, yatırımcı ilgisinin yeniden AI sektörüne kaydığını gösteriyor. Ancak, varlığın mevcut piyasa arzı göz önüne alındığında, token bir düzeltme yaşayabilir. Fibonacci düzeltme seviyesi esas alındığında, Worldcoin fiyatındaki potansiyel bir düzeltme hareketi 7.7 dolar ile 6.69 dolar arasında gerçekleşebilir. Bunun altında bir düşüş, varlığın 5.59 seviyelerine inmesine neden olabilir.

4 AI Token: Fiyat Tahmini ve Analiz

Graph (GRT)

CoinMarketCap sıralamasında AI tokenler arasında 4. sırada yer alan Graph (GRT) token, son bir ayda %93 artış gösterdi. 0.15’lik kritik destek seviyesinden 0.29 dolara yükseldi. GRT grafiğinde oluşan kupa ve sap modeli, güçlü bir piyasa tabanının habercisi olarak kabul edilmektedir. GRT token fiyatının 0.37 dolara ulaşması bekleniyor. Ancak fiyatın 20 günlük EMA’nın altına düşmesi durumunda, trend ayıların lehine devam edebilir.

4 AI Token: Fiyat Tahmini ve Analiz

eTukTuk Token (TUK)

Çevreci bir bakış açısıyla geliştirilen eTukTuk projesi, akıllı şehirler için üç tekerlekli araçlar ve şarj istasyonları kuruyor. Proje, ulaşım sorununa çevreci çözümler sunuyor. eTukTuk, yapay zekâ desteğiyle sürdürülebilir bir ulaşım sistemi oluşturmayı hedefliyor. eTukTuk projesi, kendi web sitesi üzerinden satışa sunuluyor ve TUK tokenleri BNB, ETH ve USTD ile satın alınabiliyor.

4 AI Token: Fiyat Tahmini ve Analiz

SingularityNET (AGIX)

SingularityNET (AGIX), son günlerde sıkça gündeme gelen yapay zekâ tokenlerinden biri. Şubat ayında ciddi bir toparlanmayla son bir ayda %181 artış gösterdi. İki hafta içinde 0.3 dolardan 0.76 dolara yükselerek büyüme kaydeden AGIX grafiğinde, yükseliş formasyonu olan kupa ve sap deseni görülüyor. Kripto analiz firması Santiment verilerine göre AGIX, geçtiğimiz hafta piyasa değeri iki katından fazla artarak zincir içi faaliyetlerde yükseliş gördü. Bu da yatırımcı ilgisinin arttığını gösteriyor.

4 AI Token: Fiyat Tahmini ve Analiz

AI tokenler yükselişte olmasına rağmen, kripto para piyasasının değişken doğasının unutulmaması gerekiyor. Yatırımcıların yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir