USD34,26
EURO37,07
JPY0,225600
RUB0,357500
GBP44,45
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.000,87
BTC67.333,79
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 4 Altcoin Fiyat Tahmini: CHZ, CEEK, XRP, AVAX Eylül Ayında Ne Yapacak?

4 Altcoin Fiyat Tahmini: CHZ, CEEK, XRP, AVAX Eylül Ayında Ne Yapacak?

4 Altcoin Fiyat Tahmini: CHZ, CEEK, XRP, AVAX Eylül Ayında Ne Yapacak?
4 Altcoin Fiyat Tahmini: CHZ, CEEK, XRP, AVAX Eylül Ayında Ne Yapacak?
service

Kripto para piyasası son dönemde büyük bir dalgalanma yaşıyor ve yatırımcılar altcoinlerin geleceği hakkında endişeli. Özellikle CHZ, CEEK, XRP ve AVAX gibi popüler altcoinlerin geleceği hakkında soru işaretleri var. Bu yazımızda, bu dört altcoinin fiyat tahminlerini ve olası senaryoları ele alacağız.

Chiliz (CHZ)

Chiliz (CHZ) son dönemde 0,053 dolar seviyesine kadar yükselmişti ancak BTC fiyatının düşüşüyle birlikte geriledi. Yazı hazırlandığı sırada 0,0518 dolarda işlem görüyor ve 0.0472 dolar tabanını yeniden test edebilir. Altcoin piyasasında görülen belirgin iştahsızlık, Eylül ayının tarihsel performansıyla uyumlu ve daha derin düşüş endişelerini yansıtıyor.

4 Altcoin Fiyat Tahmini: CHZ, CEEK, XRP, AVAX Eylül Ayında Ne Yapacak?

CEEK Coin

CEEK Coin son yükseliş denemesinde 0.03040 dolara ulaştı ancak daha yüksek seviyelerde devam eden satış baskısıyla karşı karşıya kaldı. Kısa vadeli dipleri değerlendiren yatırımcılar, bu tür yüzde 10’a varan yukarı hareketleri satış fırsatı olarak görüyor. CEEK Coin’in geçmişte birçok kez böyle hareketler sergilediğini gözlemleyebiliriz.

4 Altcoin Fiyat Tahmini: CHZ, CEEK, XRP, AVAX Eylül Ayında Ne Yapacak?

XRP Coin

XRP Coin Eylül ayında 0,64 dolarda yaptığı denemede başarısız oldu ve diğer kripto paralar gibi her yukarı denemeyi satış fırsatına çevirdi. SEC ile devam eden dava ve diğer olumlu haberlere rağmen genel piyasa hissiyatındaki negatiflik etkili oluyor. 0,5 dolar seviyesine yeni bir deneme gelebilir ve altında XRP Coin 0,48 doları test edebilir. BTC fiyatının yaşayacağı olası büyük düşüşte ise 0,4 dolar en güçlü destek olarak görünüyor.

AVAX Coin

Geçen ay iki önemli haberle umutlar artan AVAX, beklentileri karşılayamadı ve daha düşük zirveler oluşturmaya devam ediyor. 41 ve 33 dolar zirvelerinin ardından 28 dolarda son zirvesini yapan altcoin şimdi 24,6 dolar zirvesinden daha derin bir düşüşe doğru hareket edebilir. Olası düşüşte 20,7 ve 17,35 dolar hedefleri gündeme gelebilir. BTC eğer 53.000 dolara yeni bir test yaparsa bu AVAX yatırımcılarını panik satışlarına itebilir.

Sonuç olarak, CHZ, CEEK, XRP ve AVAX gibi altcoinlerin geleceği belirsiz. BTC’nin yaşadığı düşüş ve genel piyasa hissiyatındaki negatiflik, bu altcoinlerin fiyatlarını da olumsuz etkiliyor. Yatırımcılar, bu altcoinlerin geleceği hakkında dikkatli olmalı ve kendi araştırmalarına dayanarak yatırım kararları almalıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir