USD34,29
EURO37,03
JPY0,226200
RUB0,354000
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
GR. ALTIN3.029,22
BTC66.932,54
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 4 Altcoin: Son Çeyrekte 10X Kar İçin Uzman Tavsiyeleri

4 Altcoin: Son Çeyrekte 10X Kar İçin Uzman Tavsiyeleri

4 Altcoin: Son Çeyrekte 10X Kar İçin Uzman Tavsiyeleri
4 Altcoin: Son Çeyrekte 10X Kar İçin Uzman Tavsiyeleri
service

Bitcoin’in piyasa hakimiyeti artıyor ve uzmanlar, altcoin’lerin parlaması için altın bir fırsatın ortaya çıktığını söylüyor. Piyasa Bitcoin’den Ethereum’a ve ardından altcoin’lere kaymaya hazırlanıyor. Bir uzmana göre, bireysel yatırımcılar milyonlarca küçük oyuncunun trendleri etkilemesiyle önemli bir heyecan yaratabilir. Ancak, tüm token’ler önceki ATH seviyelerine ulaşmayacağından, ne zaman kar edeceğini bilmenin önemi vurgulanıyor.

Jupiter (JUP)

Jupiter, Solana için bir likidite toplayıcısı olarak hizmet veriyor ve kullanıcıların merkezi olmayan borsalarda token takasları için en iyi fiyatları bulmalarına yardımcı oluyor. Jupiter, kaymayı azaltarak ve daha iyi oranlar sağlayarak ticaret deneyiminin iyileştirilmesinde kilit bir rol oynuyor. Altcoin projesi, Solana’nın büyüyen ekosisteminin önemli bir parçası ve artan alım satım faaliyetlerinden faydalanmak için iyi bir konuma sahip.

4 Altcoin: Son Çeyrekte 10X Kar İçin Uzman Tavsiyeleri

deBridge (DBR)

deBridge, çeşitli Blockchain’ler arasında hızlı ve düşük maliyetli varlık transferleri sağlayan bir cross-chain platformu. Platform, halihazırda 558.000’den fazla kullanıcıya sahip ve 13 milyon dolarlık ücretle güçlü bir sicili var. Piyasa yapıcıları sorunsuz dönüşümler sağlayarak deBridge’i multi-chain bir ortamda değerli bir araç haline getiriyor. DBR, risk sermayedarlarının ödediklerine benzer fiyatlarla mevcut, bu da altcoin projesini cazip bir uzun vadeli yatırım haline getiriyor.

4 Altcoin: Son Çeyrekte 10X Kar İçin Uzman Tavsiyeleri

Drift Protocol (DRIFT)

Drift Protocol, Solana’nın ilk tahmin piyasası. Proje, kullanıcıların sermaye açısından verimli bir model aracılığıyla gelecekteki sonuçlar üzerine bahis oynamasına olanak tanıyor. “BET” özelliği, düşük işlem maliyetleri ve hızlı uygulaması ile ilgi çekiyor. Diğer Blockchain’ler tahmin piyasalarını benimsedikçe, Drift’in Solana’daki ilk hamle avantajı, özellikle ufukta yaklaşan ABD seçimleri gibi büyük küresel olaylar varken, kullanıcıları çekmek için iyi bir konuma sahip.

Parcl (PRCL)

Parcl, gayrimenkul fiyatlarının alım satımına odaklanan ve kullanıcıların gerçek dünya varlıkları üzerindeki alım satımlardan yararlanmasına olanak tanıyan merkezi olmayan bir borsa. Altcoin projesi, gayrimenkulle benzersiz bir şekilde bütünleştirerek büyüyen varlık tokenleştirme trendinden yararlanıyor. Parcl, kullanıcılara 50 kata kadar kaldıraç imkanı sağlayarak, yüksek riskli, yüksek ödüllü fırsatlar arayan yatırımcıları cezbediyor ve aynı zamanda gayrimenkul sektöründeki portföyleri çeşitlendirmek için bir yol sağlıyor.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir