USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.978,68
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 4 Balina Binance’e Saldırdı: BNB Zirveye Doğru İlerliyor mu?

4 Balina Binance’e Saldırdı: BNB Zirveye Doğru İlerliyor mu?

4 Balina Binance'e Saldırdı: BNB Zirveye Doğru İlerliyor mu?
4 Balina Binance'e Saldırdı: BNB Zirveye Doğru İlerliyor mu?
service

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance’in yeni Launchpool projesi Scroll’ü duyurmasıyla, 4 balina BNB’ye saldırdı. Bu gelişmelerin ardından BNB’nin teknik görünümünde yükseliş eğilimi gözleniyor. Analistler, BNB’nin yukarı yönlü ivmesini sürdürmeye hazır olduğunu düşünüyor.

4 Balina Binance’e Saldırdı!

Binance’in Scroll’ü yeni Launchpool projesi olarak duyurmasının ardından, dört balina projeye katılmak için büyük miktarda BNB satın aldı. Balinalar toplamda 112,4 milyon dolar değerinde BNB satın aldı. Binance’in Launchpool projeleri, FDUSD ve BNB kilitleyen kullanıcılara Scroll (SCR) airdrop imkanı sağlıyor. Böylece katılımcıların kilitli miktara göre SCR kazanma şansını olur.

4 Balina Binance'e Saldırdı: BNB Zirveye Doğru İlerliyor mu?

BNB Yükseliş Momentumunda Büyüme Görüyor

Kripto analisti Abiodun Oladokun, BNB’nin teknik göstergelerini değerlendiriyor. BNB, 20 günlük üssel hareketli ortalamasının (EMA) ve 50 günlük küçük hareketli ortalamasının (SMA) üzerinde işlem görüyor. Bir varlığın 20 günlük EMA’sı, son 20 işlem günündeki ortalama kapanış fiyatını ölçer. Fiyat dalgalanmalarına hızlı tepki veren kısa vadeli bir göstergedir. 50 günlük SMA ise varlığın son 50 gündeki ortalama kapanış fiyatını izleyen daha uzun vadeli bir göstergedir.

4 Balina Binance'e Saldırdı: BNB Zirveye Doğru İlerliyor mu?

BNB Yükseliş Momentumunda Büyüme Görüyor

BNB’nin bir günlük grafiği, 4 Ekim’de 50 günlük SMA’nın üzerine çıktığını gösteriyor. Ayrıca, Salı günkü işlem seansı sırasında 20 günlük EMA’yı geçtiğini ortaya koyuyor. Bir varlık 50 günlük SMA’nın üzerine çıktığında ve ardından 20 günlük EMA’yı aştığında, momentumda yükseliş eğilimine doğru bir kaymaya işaret eder.

BNB Fiyat Tahmini: Coin ATH Seviyesine Yol Alıyor!

BNB’ye yönelik talebin devam etmesi, fiyatını 598,90 dolara doğru itiyor. Bu fiyat, uzun vadeli direnç seviyesi olarak hareket ediyor. Altcoin, Haziran ayından bu yana bu fiyat noktasında önemli bir satış baskısı yaşadı. Ayrıca, her yükselme girişimi başarısız oldu. Ancak, alım baskısı azalırsa, BNB’nin son kazançlarını kaybetmesi de olası. Bu durumda 522,90 dolar destek seviyesine düşmesi mümkün.

Binance’in Launchpool projesi Scroll’ü duyurmasıyla, 4 balina BNB’ye saldırdı. Bu gelişmelerin ardından BNB’nin teknik görünümünde yükseliş eğilimi gözleniyor. Analistler, BNB’nin yukarı yönlü ivmesini sürdürmeye hazır olduğunu düşünüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir