USD34,29
EURO37,50
JPY0,230200
RUB0,359200
GBP44,81
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.930,98
BTC63.862,42
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 4 En İyi Yapay Zeka (AI) Tokeni Analizi ve Fiyat Tahmini: Boğa Piyasası mı Bekliyor?

4 En İyi Yapay Zeka (AI) Tokeni Analizi ve Fiyat Tahmini: Boğa Piyasası mı Bekliyor?

4 En İyi Yapay Zeka (AI) Tokeni Analizi ve Fiyat Tahmini: Boğa Piyasası mı Bekliyor?
4 En İyi Yapay Zeka (AI) Tokeni Analizi ve Fiyat Tahmini: Boğa Piyasası mı Bekliyor?
service

Yapay zekâ (AI) teknolojisi hızla gelişiyor ve kripto para dünyası da bu gelişmeden etkileniyor. Özellikle OpenAI’nin son gelişmeleri ve Sora’nın piyasaya sürülmesi AI odaklı kripto paralara olan ilgiyi artırdı. Uzmanlar, AI tokenlerinin gelecekte büyüme potansiyeline sahip olduğunu düşünüyor. Bu makalede, boğa formasyonuna sahip en iyi 4 AI tokeni ve fiyat tahminlerini inceleyeceğiz.

Worldcoin (WLD): OpenAI CEO’sunun Kripto Girişimi

OpenAI CEO’su Sam Altman’ın kripto para girişimlerinden biri olarak bilinen Worldcoin (WLD), son bir haftada yüzde 20 yükseldi. Şubat ayının ikinci haftasında hızlı bir yükselişe geçen WLD, son bir ayda 280 artış gösterdi. Ancak, piyasadaki belirsizlik ve varlığın mevcut piyasa arzı düşünüldüğünde, token bir düzeltme yaşayabilir. Fibonacci düzeltme seviyesi esas alındığında, Worldcoin fiyatında potansiyel bir düzeltme hareketi 7.7 dolar ile 6.69 dolar arasında olabilir. Bu seviyenin altına düşmesi durumunda, varlık 5.59 dolara kadar gerileyebilir.

4 En İyi Yapay Zeka (AI) Tokeni Analizi ve Fiyat Tahmini: Boğa Piyasası mı Bekliyor?

Graph (GRT): AI Tokenleri Arasında Önemli Bir Oyuncu

CoinMarketCap sıralamasında AI tokenleri arasında 4. sırada yer alan Graph (GRT), son bir ayda 93 artış gösterdi. 0,15 dolarlık kritik destek seviyesinden 0,29 dolara yükselen GRT, Şubat ayının ikinci haftasından önce durgun bir dönem geçirmişti. GRT grafiğinde oluşan kupa ve kup modeli güçlü bir piyasa tabanının habercisi olarak kabul ediliyor. Yakın bir zamanda GRT fiyatının 0,37 dolara ulaşması bekleniyor. Ancak, fiyatın 20 günlük EMA’nın altına düşmesi trendin ayıların lehine devam edebileceğini gösterir.

eTukTuk Token (TUK): Yeşil Ulaşımın Geleceği

Çevreci bir bakış açısıyla geliştirilen eTukTuk projesi, yapay zekâ desteğiyle akıllı şehirler için üç tekerlekli araçlar ve şarj istasyonları kurmayı hedefliyor. TUK tokenleri, proje web sitesi üzerinden BNB, ETH ve USTD ile satın alınabiliyor. Güncel fiyatı 0,027 dolar olan token, şu ana kadar 1.411.710,39 dolar birikim topladı. eTukTuk ayrıca, oyuncuların kazanması durumunda token kazanabilecekleri bir oyna kazan oyunu sunuyor.

SingularityNET (AGIX): Yapay Zeka Alanında Önde Gelen Token

Son günlerde sıkça gündeme gelen AGIX, şubat ayında ciddi bir toparlanma göstererek son bir ayda yüzde 181 artış kaydetti. Günlük grafiğinde yüzde 4’lük bir kayıp gösteren varlık, bu yazının yazıldığı sırada 0,7483 dolardan işlem görüyor. AGIX grafiğinde, iki hafta içinde 0,3 dolardan 0,76 dolara yükselen bir kupa ve sap deseni gözleniyor. Santiment verilerine göre, AGIX’in zincir içi faaliyetlerinde yükseliş görüldü ve bu da yatırımcı ilgisinin arttığını gösteriyor. Son olarak, varlığın 0,8 dolarlık genel gider arzında yükseliş, fiyatın 1 dolara çıkarmasını sağlayabilir. Ancak, küçük bir geri çekilmeye yükselişten önce 0,6 dolarda küçük bir geri çekilme yaşanması bekleniyor.

AI tokenler yükselişte olsa da, kripto para piyasasının değişken doğasını unutmamak önemlidir. Yatırımcılar, herhangi bir yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalı ve risk toleranslarını dikkate almalıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir