USD34,19
EURO37,89
JPY0,238900
RUB0,356900
GBP45,56
EURO/USD1,11
BIST9.351,22
GR. ALTIN2.929,29
BTC60.838,87
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 4 Kripto Para Analiz: SUI, DOGE, STX ve PYR Coin’de Yükseliş Var mı? (Ekim 2023)

4 Kripto Para Analiz: SUI, DOGE, STX ve PYR Coin’de Yükseliş Var mı? (Ekim 2023)

4 Kripto Para Analiz: SUI, DOGE, STX ve PYR Coin'de Yükseliş Var mı? (Ekim 2023)
4 Kripto Para Analiz: SUI, DOGE, STX ve PYR Coin'de Yükseliş Var mı? (Ekim 2023)
service

Kripto para piyasaları Ekim ayının ilk haftasına hiç de beklendiği gibi bir başlangıç yapmadı. Poppe bunun ilk hafta için normal olduğunu söylese de artan jeopolitik gerilim 62.000 dolar desteğini BTC için tehdit ediyor. Son birkaç saatte farklı kripto para analistlerinin SUI, DOGE, STX ve PYR Coin tahminleri paylaştığını gördük peki kaç doları hedefliyorlar?

SUI ve DOGE Grafik Yorumu

BTC henüz 62.000 dolara gerilemeden önce yapılan bu tahminler analistlerin piyasa öngörülemezliğine karşı kısa vadeli tahminlerde ne kadar aciz durumda kalabileceğini de gösteriyor. İran eğer misilleme olmazsa yeni saldırı olmayacak dese de ilerleyen saatlerde sürpriz son dakika gelişmeleri görebiliriz. İlk sırada Crypto Tony tarafından paylaşılan SUI Coin grafiği var. 1 dolar altında birçok kez yükseliş ihtimalini değerlendirmeyi tavsiye ettiği için 1,89 dolara tırmanan fiyat nedeniyle durumdan memnun. Olası geri çekilmede 1 dolar desteği tekrar test edilebilir. Crypto Bullet ise 3,5 yılın ardından DOGE için artış yükselişin başladığını yazıyor. “DOGE/BTC grafiği, bu düşüş eğilimi çizgisinin altında 3,5 yıl geçirdikten sonra çıkış yaptı. Bence düşüşler satın almak içindir ve bu Boğa Piyasasında DOGE bekleneni verecektir.

4 Kripto Para Analiz: SUI, DOGE, STX ve PYR Coin'de Yükseliş Var mı? (Ekim 2023)

STX ve PYR Coin Yorum

İki altcoin için de değerlendirmeyi yapan Daan Crypto Trades ve STX Coin yaptığı iş itibariyle uzun vadeli yatırımcıları heyecanlandıran bir girişim. Bitcoin $61,811 ile entegre şekilde blockchain’in gücünü ispatlamaya çalışan STX için Daan şunları yazdı; “Nakamoto Yükseltmesi yaklaşıyor. En sevdiğim “BTC Beta” hamlesi ve BTC 70K+$’a geri dönerse muhtemelen daha iyi performans gösterecek. Bunu aşabilirse 2,05 doların üzerinde oldukça güçlenebilir.” Daha yükse dip yaptıktan sonra analistin PYR Coin için hedefi 3,25 dolar engelinin aşılmasıyla birlikte 4 doların test edilmesi. GameFi boğa piyasalarında tekrar heyecanın dorukta olduğu bir alan olabilir ve analistin görüşü PYR Coin’in bundan payına düşeni alacağı yönünde. “Daha yüksek bir dip yaptı, şimdi önemli olan 3,25 $ ‘lık yerel zirveyi kırmak ve ~ 4 $ civarında orta aralığa doğru yol almak. GameFi’nin bu döngüde tekrar parlayacağına inanıyorum.”

4 Kripto Para Analiz: SUI, DOGE, STX ve PYR Coin'de Yükseliş Var mı? (Ekim 2023)

Kripto para piyasaları, Ekim ayının ilk haftasına oldukça hareketli bir başlangıç yaptı. Bazı analistler, SUI, DOGE, STX ve PYR Coin’in yükseliş potansiyeline işaret ediyor. Bu altcoinlerin fiyat hareketlerini ve analistlerin tahminlerini inceleyerek yatırım kararlarınızı verebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir