USD34,27
EURO37,38
JPY0,230300
RUB0,362600
GBP44,80
EURO/USD1,09
BIST8.699,19
GR. ALTIN2.916,41
BTC65.434,50
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 4 Yapay Zeka (AI) Token Analizi: Yükseliş Trendi Devam Ediyor Mu?

4 Yapay Zeka (AI) Token Analizi: Yükseliş Trendi Devam Ediyor Mu?

4 Yapay Zeka (AI) Token Analizi: Yükseliş Trendi Devam Ediyor Mu?
4 Yapay Zeka (AI) Token Analizi: Yükseliş Trendi Devam Ediyor Mu?
service

Yapay zeka (AI) sektörü, OpenAI’nin son gelişmeleri ve NVIDIA’nın güçlü performansıyla hızla büyüyor. Bu gelişmeler, AI odaklı kripto paraların da yükselişe geçmesine neden oldu. 4 AI tokeninin analizi ve fiyat tahminlerine göz atarak bu yükseliş trendinin devam edip etmeyeceğini inceleyeceğiz.

Worldcoin (WLD): Sam Altman’ın Projesi Yükseliyor

OpenAI CEO’su Sam Altman’ın kripto para girişimi olan Worldcoin (WLD), son bir haftada %20 yükseldi. Şubat ayının ikinci haftasında hızlı bir yükselişe geçen WLD, son bir ayda %280’lik bir artış gösterdi. Ancak, varlığın mevcut piyasa arzı ve belirsizlik göz önüne alındığında bir düzeltme yaşanabilir. Fibonacci düzeltme seviyelerine göre, fiyat 7,7 dolar ile 6,69 dolar arasında düşebilir. 5,59 dolara kadar bir düşüş de olası.

4 Yapay Zeka (AI) Token Analizi: Yükseliş Trendi Devam Ediyor Mu?

Graph (GRT): Güçlü Bir Piyasa Tabanı Var Mı?

CoinMarketCap sıralamasında 4. sırada yer alan GRT, son bir ayda %93 artış gösterdi. 0,15 dolardan 0,29 dolara yükselen GRT, grafiğinde bir kupa ve sap modeli oluşturdu. Bu model güçlü bir piyasa tabanını gösterir. GRT’nin yakın zamanda 0,37 dolara ulaşması bekleniyor. Ancak, 20 günlük EMA’nın altına düşmesi durumunda trend ayıların lehine olabilir.

4 Yapay Zeka (AI) Token Analizi: Yükseliş Trendi Devam Ediyor Mu?

eTukTuk Token (TUK): Yeşil Bir Geleceğe Yatırım

eTukTuk projesi, akıllı şehirler için üç tekerlekli araçlar sunan ve çevreci bir yaklaşım benimseyen bir proje. TUK tokeni, BNB, ETH ve USDT ile satın alınabiliyor. Şu anda 0,027 dolardan işlem gören TUK, 1,411,710.39 dolar birikim topladı. Proje ayrıca, hıza dayalı bir oyna kazan oyununa sahip.

SingularityNET (AGIX): Yapay Zeka Devrimi

SingularityNET (AGIX), şubat ayında %181’lik bir artış göstererek dikkat çekti. AGIX’in grafiğinde bir kupa ve sap modeli görülüyor ve bu da yükseliş beklentilerini güçlendiriyor. Santiment verilerine göre AGIX’in piyasa değeri iki katına çıktı ve bu da yatırımcı ilgisinin arttığını gösteriyor. AGIX’in 0,8 dolardan 1 dolara yükselmesi bekleniyor, ancak öncesinde 0,6 dolarda bir geri çekilme yaşanabilir.

Yapay zeka tokenleri yükselişte olsa da, kripto para piyasasının değişken doğasını unutmamak önemlidir. Yatırımcıların kendi araştırmalarını yapmaları ve yatırım kararlarını dikkatlice vermeleri önerilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir