USD34,22
EURO37,05
JPY0,227500
RUB0,353500
GBP44,50
EURO/USD1,08
BIST8.654,39
GR. ALTIN3.004,18
BTC67.446,30
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 5 Altcoin Analisti: Biriktirmek İçin Uygun Adaylar

5 Altcoin Analisti: Biriktirmek İçin Uygun Adaylar

5 Altcoin Analisti: Biriktirmek İçin Uygun Adaylar
5 Altcoin Analisti: Biriktirmek İçin Uygun Adaylar
service

Kripto para piyasası güçlü bir rallinin ardından konsolide oluyor. Traderlar ise bir sonraki koşu için uygun adaylar arıyor. Geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, Solana (SOL), Fetch.ai (FET) ve bir avuç meme coin’e bakışını güncelliyor. Analist, özellikle yapay zeka tabanlı bir altcoin projesinin güçlü göründüğünü söylüyor.

Fetch.ai (FET): Al ve Tut!

Kripto piyasası oyuncuları arasında Uptober’a ilişkin beklentiler arttı. Yatırımcılar ve traderlar yeni avlarını araştırmaya başladı. Altcoin Sherpa takma adlı popüler analist, artık Artificial Super Intelligence’ın bir parçası olan Fetch.ai’nin (FET) son derece umut verici görünen teknik göstergelere sahip olduğunu söylüyor. Analist, “FET. İşler şimdilik son derece iyi görünüyor. EMA’lar (üstel hareketli ortalamalar) 1 günlükte hepsi sıkı; anahtar (Fibonacci) seviyeleri ve S/R (destek/direnç) bölgeleri. Bence daha çok iyi bir al ve tut.” diyor. FET, son 24 saat içinde %0,48’lik kazançla yazı sırasında 1,40 dolardan işlem görüyordu. Token haftalık grafiğinde ise %2,41 düşüş yaşadı.

5 Altcoin Analisti: Biriktirmek İçin Uygun Adaylar

Solana (SOL): Sabır Gerektiği Söyleniyor

Analist daha sonra, akıllı sözleşme platformu Solana’ya geçiyor. Altcoin Sherpa’ya göre Ethereum rakibinin yakın zamanda yukarı yönde güçlü bir hamle yapması olası değil. Bu yüzden analist, yatırımcıların sabırlı olması gerektiğini söylüyor. Analist, “SOL. Chop chop chop. Bence bir süre daha süper güçlü bir hareket olmayacak. Satın almak ve daha sonrası için elde tutmak daha iyi.” diyor. SOL yazı sırasında günlük bazda %0,95 arışla 154 dolardan işlem görüyordu. Token haftalık grafiğinde ise %5,5 artış kaydetti.

Meme Coin’ler: FLOKI, BONK ve PEPE

Analist, son olarak meme coin’lerle ilgilenen ancak bu alanda daha az aktif olan yatırımcılara Floki (FLOKI), Bonk (BONK) ve Pepe (PEPE) gibi “henüz sertleşmemiş” meme coinlerini biriktirmelerini tavsiye ediyor. Analist, “Bence çok sayıda gerçekten iyi meme hala uygun fiyatlarla burada. Çıldırmadan önce hala birçoğunu biriktirebilirsiniz. Evet, daha küçük on-chain meme coin’ler daha iyi R:R (risk/ödül) sunuyor. Ancak daha az aktifseniz ve satın alıp elde tutmak istiyorsanız FLOKI, BONK ve PEPE gibi coinler henüz çok yükselmedi.” diyor.

Usta analistin biriktirmek için uygun aday olarak açıkladığı 5 altcoin arasında Fetch.ai (FET), Solana (SOL), Floki (FLOKI), Bonk (BONK) ve Pepe (PEPE) bulunuyor. Analist, özellikle yapay zekâ tabanlı bir altcoin projesi olan Fetch.ai’nin (FET) güçlü teknik göstergelere sahip olduğunu söylüyor. Analist, meme coin yatırımcılarının FLOKI, BONK ve PEPE’ye göz atmalarını tavsiye ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir