USD34,27
EURO37,67
JPY0,232000
RUB0,355100
GBP44,96
EURO/USD1,10
BIST9.135,56
GR. ALTIN2.907,92
BTC62.779,98
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 5 Cardano Alternatifi %20.000 Yatırım Getirisi Sağlayabilir Mi?

5 Cardano Alternatifi %20.000 Yatırım Getirisi Sağlayabilir Mi?

5 Cardano Alternatifi .000 Yatırım Getirisi Sağlayabilir Mi?
5 Cardano Alternatifi %20.000 Yatırım Getirisi Sağlayabilir Mi?
service

Kripto para piyasası bir boğa koşusu yaşamanın eşiğindeyken, aktif ve aktif olmayan yatırımcıların her ikisi de finansal durumlarını değiştirebilecek bir sonraki büyük fırsatları arıyor. Cardano (ADA) $0.350931 büyük ölçüde biliniyor ve güveniliyor olsa da, birkaç uzun boğa koşusu boyunca, birkaç ipucu ile gördüğü etkileyici fiyat artışının tekrar zirveye çıkmayabileceği iddia ediliyor. Durum böyle olunca, pek çok kişi belirsiz, ancak daha da yüksek getiri sağlayabilecek ve belki de bir sonraki boğa döngüsünde %20.000 ROI kazanma olasılıkları arıyor.

Rexas Finance (RXS)

Blok zinciri teknolojisi dünyasının iddialara göre en umut verici yeni üyelerinden biri olan Rexas Finance (RXS), blok zinciri aracılığıyla gerçek dünya varlıklarının (RWA) tokenleştirilmesi sürecinde devrim yaratma kabiliyeti nedeniyle ilgi görüyor. Platformunda Rexas Finance, kullanıcıların mülk, sanat eseri ve fiziksel işletmeler gibi hem gerçek hem de hayali varlıkları yeniden yaratmalarına olanak tanır. Ekibin açıklamasına göre kullanıcıların yapması gereken, varlık yönetimini basitleştirmek ve yatırım fırsatlarını kitlelere sunmak için değerli varlıklara yapılan kısmi yatırımlarda tokenleri kullanmaktır.

5 Cardano Alternatifi .000 Yatırım Getirisi Sağlayabilir Mi?

Solana (SOL)

Solana (SOL), 2020’deki başlangıcından bu yana, sağladığı işlem hızı ve sergilediği ölçeklenebilirlik sayesinde en gelişmiş merkezi olmayan platformlardan biri olmanın temelini bulmuştur. Şu anda, Solana saniyede 65.000 işleme (TPS) kadar sahiptir ve bu da onu bugün mevcut olan en hızlı blok zincirlerinden biri haline getirmektedir. İnanılmaz derecede düşük maliyetler ve hızlı işlem süresinin bu kombinasyonu, onu dapps, Defi projeleri ve NFT pazarları dahil olmak üzere gelişmekte olan pazarlar için çok cazip hale getiriyor.

Avalanche (AVAX)

Avalanche $26 (AVAX), güvenlik ve ölçeklenebilirlikteki büyüme ve Dapps geliştirme göz önünde bulundurularak seçilen bir başka blok zinciridir. Avalanche platformunu farklı kılan, neredeyse anında işlem kesinliğine izin veren benzersiz fikir birliği mekanizmasıdır ve bu da ademi merkeziyetçilik ve güvenlik düzeyinde bir azalmaya neden olmadan yüksek düzeyde ölçeklenebilirliğe izin verir.

Polkadot (DOT)

Bloksuz bir protokol temelinde inşa edilen Polkadot (DOT), en iyi geliştiricilerden birinin geliştirmeye çalıştığı çığır açan bir blok zinciri projesidir. Polkadot’un benzersiz para-zincir modeli, üçüncü taraf saklama hizmetleri gerektirmeden çeşitli blok zinciri sistemleri arasında veri alışverişine olanak tanıyarak birden fazla blok zincirinin birbirine bağlı bir ağ oluşturmasını sağlar. Bu işlev, mevcut blok zinciri projelerinin sayısı arttıkça önem kazanmakta, dolayısıyla Polkadot’un teknolojisi daha verimli hale gelmektedir.

Chainlink (LINK)

Listeyi tamamlayan Chainlink $11 (LINK), akıllı sözleşmeleri gerçek dünya ile birleştirmeye yardımcı olan merkezi olmayan bir mimari oracle’dır. Oracle’lar DeFi, NFT’ler ve harici bilgi gerektiren diğer blockchain uygulamalarında yoğun olarak kullanılmaktadır. Chainlink ağı, akıllı sözleşmelerin harici bilgilere erişmesine izin verdiği için akıllı sözleşmeler için dönüştürücü bir altyapıdır.

5 Cardano Alternatifi %20.000 Yatırım Getirisi Sağlayabilir Mi?

Bir sonraki boğa koşusu gelmeden önce, kripto portföyünüzü çeşitlendirerek ve Cardano’dan daha ucuz ve daha yüksek büyüme potansiyeline sahip seçenekler arayarak riski azaltmak akıllıca olabilir. Bu nedenle iddialara göre Rexas finance, Solana, Avalanche, Polkadot ve Chainlink’e bakanların hepsi büyük bir yukarı yönlü potansiyele sahiptir.

Bir sonraki boğa koşusu gelmeden önce, kripto portföyünüzü çeşitlendirerek ve Cardano’dan daha ucuz ve daha yüksek büyüme potansiyeline sahip seçenekler arayarak riski azaltmak akıllıca olabilir. Bu nedenle iddialara göre Rexas finance, Solana, Avalanche, Polkadot ve Chainlink’e bakanların hepsi büyük bir yukarı yönlü potansiyele sahiptir. Bunlar, her biri bir sonraki boğa piyasasında büyümeyi hızlandıracak farklı özelliklere sahip olduğundan, talep artışını ele alırken kullanışlı olabileceği iddia ediliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir