USD34,23
EURO37,47
JPY0,229900
RUB0,353000
GBP44,78
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
GR. ALTIN2.868,75
BTC61.740,21
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 5 Kripto Uzmanından SOL, SUI ve Bitcoin Analizleri: Yeni Yükseliş Yakın mı?

5 Kripto Uzmanından SOL, SUI ve Bitcoin Analizleri: Yeni Yükseliş Yakın mı?

5 Kripto Uzmanından SOL, SUI ve Bitcoin Analizleri: Yeni Yükseliş Yakın mı?
5 Kripto Uzmanından SOL, SUI ve Bitcoin Analizleri: Yeni Yükseliş Yakın mı?
service

Kripto para piyasası, uzmanların her geçen gün yeni analizler yayınladığı, yatırımcıların ise heyecanla bu analizleri takip ettiği hareketli bir dönemden geçiyor. Bugün, 5 farklı bakış açısını ele alarak güncel durumu anlamaya ve geleceğe dair fikir yürütmeye çalışacağız. Kripto para uzmanlarının son 1-2 saatteki değerlendirmelerine göz atmak, bize güncel durumu farklı pencerelerden yorumlama imkanı tanıyor. Ancak unutmamak gerekir ki, yatırım stratejileri yatırımcılar tarafından kendi araştırmalarının sonucunda oluşturulmalı.

SOL ve SUI Coin

Yaklaşık 180 gündür 125 dolar civarında SOL Coin alan yatırımcılar, 160 dolarda satış yaparak 4-5 kez trade fırsatı yakaladı. Bu da yüzde 100’ün üzerinde kazanç anlamına geliyor. Ancak varlıklarını ellerinde tutan ve 125 dolardan alım yapan bir yatırımcının benzer kazançlar elde edebilmesi için SOL Coin fiyatının 250 doları aşması gerekiyor. Kısa vadeli trade, son iki çeyrekte gördüğümüz dalgalanma nedeniyle yatırımcılar için sorunlu bir eğilime dönüştü.

5 Kripto Uzmanından SOL, SUI ve Bitcoin Analizleri: Yeni Yükseliş Yakın mı?

SOL ve SUI Coin

Crypto Tony, temkinli yatırımcıların yeni bir pump öncesinde alım için 163 dolar üstü kapanışlar beklemesi gerektiğini söylüyor. Sonrasında ise 188 ve 210 dolar hedefleri gündeme gelebilir. Kyle ise SUI Coin’i gündemine aldı. Birçok analist, SUI Coin’in yaşadığı yükseliş ve çektiği hacimden dolayı hakkında yazıp çiziyor. Kyle, birçok sinyalin SUI Coin’de daha büyük bir yükseliş için işaret verdiğini belirtiyor. “Sui Network’ün TVL’i, ağda Circle USDC’nin bugün piyasaya sürülmesiyle yükselişe geçti. Tüm işaretler SUI ekosisteminde patlayıcı bir büyümeye işaret ediyor. Yükselen TVL’den artan işlem hacimlerine kadar SUI diğer ağları geride bırakıyor. Ayrıca, SUI’nin memecoin’leri hacim çekiyor ve burada bir şeyler olacak. Şimdi SUI’yi gözden mi kaçırıyorsunuz? Bu, 2021’de $SOL’u görmezden gelmek gibi bir şey!” Elbette, geleceği göremediğimiz için SUI aniden uzun sürecek bir düşüş de başlatabilir. Kyle olası kayıplarınızı karşılamayacağı için kendi stratejinizi kendi fikirlerinizle oluşturmalısınız. Bu yorumlar sadece fark edilmeyen detayları görmek için bize yardımcı olabilir, fazlası değil.

5 Kripto Uzmanından SOL, SUI ve Bitcoin Analizleri: Yeni Yükseliş Yakın mı?

Bitcoin Tahminleri

Daan Crypto Trades, Bitcoin’in $62,122 fiyatında sıkıştığını ve artık patlama yaşaması gerektiğini yazdı. Yaklaşık 7 aydır devam eden bu sıkışma, yatırımcılar için moral açıdan yıpratıcı bir dönem oldu. BTC, %20 aralıkta sürekli iniş çıkış yaşıyor. “Bitcoin son birkaç gündür aynı fiyat seviyesinde işlem gördükten sonra tekrar çok sıkışıyor. Bir sonraki hamle muhtemelen büyük bir hamle olacak. Yön tamamen hangi tarafın kırılacağına bağlı olacaktır. En iyisi bu gibi zamanlarda onay beklemektir. Özellikle daha büyük bir hareket bekleniyorsa.” Moustache ise net bir şekilde kırılmanın yukarı yönlü olacağını belirtiyor ve 2021 yılından örnekler veriyor. “Bu grafiğe baktıktan sonra kendinize daha kaç dip fırsatı olacağını sorun. Kaçınılmaz kırılma yakın bence. 2021’den bu yana en büyük yükseliş yakın.” Son analist Mister Crypto ise yaklaşan ABD seçimlerine dikkat çekiyor. Önceki seçimlerin ardından fiyat devasa ölçüde artmıştı. Mister Crypto, Kasım başındaki seçimlerin yine benzer bir sonuç doğurmasını bekliyor.

5 Kripto Uzmanından SOL, SUI ve Bitcoin Analizleri: Yeni Yükseliş Yakın mı?

Kripto para piyasası volatil bir piyasa olduğu için yatırımcılar, kendi araştırmalarını yapmalı ve risklerini dikkatlice değerlendirmelidir. Bu analizler sadece genel bir fikir vermek içindir, yatırım tavsiyesi olarak kabul edilmemelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir