USD34,21
EURO37,93
JPY0,239300
RUB0,362200
GBP45,51
EURO/USD1,11
BIST9.356,69
GR. ALTIN2.927,76
BTC62.605,54
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. 50 En Etkin Liderin Yükselişi: İş Dünyasını Şekillendiren isimler

50 En Etkin Liderin Yükselişi: İş Dünyasını Şekillendiren isimler

50 En Etkin Liderin Yükselişi: İş Dünyasını Şekillendiren isimler
50 En Etkin Liderin Yükselişi: İş Dünyasını Şekillendiren isimler
service

DataExpert ve BMI Business School iş birliğiyle düzenlenen C-Summit Series, Türkiye’nin önde gelen teknoloji, finans, insan kaynakları ve pazarlama alanlarındaki C-Level yöneticilerini buluşturan bir platform olarak, 2016 yılından bu yana prestijli iş dünyası buluşmalarından biri haline geldi. Bu organizasyon, liderlerin güncel gelişmeleri ve fırsatları takip etmelerine, birlikte geleceği tartışmalarına olanak sağlıyor. En Etkin 50 Araştırmaları’nda listeye giren iş dünyası profesyonelleri, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen şirketlerinde yöneticilik rolü üstleniyor.

C-Summit Series: Liderliği Kutlayan Bir Platform

DataExpert iş birliği ve BMI Business School organizasyonuyla 2016 yılından bu yana düzenlenen C-Summit Series, üst düzey yöneticileri liderlik zirvelerinde bir araya getiriyor. Technology Leaders Summit, CFO Summit, CHRO Summit, CMO Summit’i bünyesinde barındıran C-Summit Series, aynı zamanda ‘En Etkin 50’ fonksiyon lideri araştırmalarının (En Etkin 50 Teknoloji Lideri, En Etkin 50 CFO, En Etkin 50 CHRO, En Etkin 50 CMO) ödül törenlerine de ev sahipliği yaparak Türkiye iş dünyası içerisindeki iletişim ve paylaşım ağının güçlendirilmesine katkı sağlıyor.

50 En Etkin Liderin Yükselişi: İş Dünyasını Şekillendiren isimler

En Etkin 50 Araştırmaları: Dönüşümün Öncüsü

Teknoloji, finans, insan kaynakları ve pazarlama fonksiyonlarındaki gelişmelerin üst düzey yönetim seviyesinde tartışılmasına imkan sağlayan zirve ve ‘En Etkin 50 Araştırmaları’, liderlerin potansiyeline katkı sunarak ilham verici hikayelere tanıklık ediyor. Türkiye iş dünyasında önemli bir etki yaratan araştırmalar kapsamında ödül alan üst düzey yöneticilerin, takip eden süreçte terfi ederek daha yüksek pozisyonlara geçtikleri gözlemleniyor.

50 En Etkin Liderin Yükselişi: İş Dünyasını Şekillendiren isimler

En Etkin 50: Yükselen Liderler

Dönüşümün öncüsü olmaya devam eden ‘En Etkin 50 Araştırmaları’ kapsamında öne çıkarak terfi eden yöneticiler arasında şu isimler dikkat çekiyor: Özgür Burak Akkol/TİSK Yönetim Kurulu Başkanı, Görkem Elverici/Şişecam/CEO, Mehmet Fatih Kacır/Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Can Çaka/IC Holding/CEO, Cem Köksal/Zorlu Holding/CEO, Mahmut Akten/Garanti BBVA/CEO, Evren Güzel/TEMSA /CEO, Alper Gökgöz/ING Türkiye/CEO, Elchin İbadov/Socar Türkiye/CEO, Ozan Kırmızı/Alternatif Bank/CEO, Mustafa Koçar/Kalyon Holding/CEO, Evrim Şen/PepsiCo/Genel Müdür, Mustafa Seçkin/Unilever/Avrupa, Birleşik Krallık, İrlanda, Avustralya ve Yeni Zelanda Dondurma Genel Müdürü, Önder Şenol/Defacto/Online/CEO, Tolga Gündüz/Banvit/CEO, İpek Ersavaş/Estée Lauder Companies Türkiye Genel M, Firuzan İşcan/HDI Sigorta/CEO, Haluk Dortluoğlu/BİM/CEO, Vecih Yılmaz/Akçansa/CEO, Bülent Sabuncu/Koton/CEO.

DataExpert ve BMI Business School iş birliğiyle düzenlenen C-Summit Series, ‘En Etkin 50 Araştırmaları’ ile Türkiye’nin en etkili iş liderlerini bir araya getirerek sektörlerin gelişimine katkı sağlıyor. Bu araştırmalar, sadece üst düzey yöneticilerin başarılarını değil, aynı zamanda iş dünyasının geleceğini şekillendiren isimleri de ortaya koyuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir