USD34,11
EURO38,11
JPY0,237800
RUB0,367500
GBP45,35
EURO/USD1,12
BIST9.967,47
GR. ALTIN2.860,77
BTC63.651,85
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 50 Milyon Kullanıcıya Ulaşan DOGS Coin Nedir? Binance’de Nasıl Alınır?

50 Milyon Kullanıcıya Ulaşan DOGS Coin Nedir? Binance’de Nasıl Alınır?

50 Milyon Kullanıcıya Ulaşan DOGS Coin Nedir? Binance'de Nasıl Alınır?
50 Milyon Kullanıcıya Ulaşan DOGS Coin Nedir? Binance'de Nasıl Alınır?
service

DOGS, Telegram’ın kurucu ortağı Pavel Durov’un meme karakterinden ilham alan ve kısa sürede büyük bir kitleye ulaşan, The Open Network (TON) tabanlı en popüler meme coinlerden biridir. Bu yazımızda, Binance borsasında listelenen DOGS nedir ve nasıl alınır gibi soruları yanıtlayacağız.

DOGS Nedir?


DOGS, airdrop avcılarının yoğun ilgi gösterdiği bir meme coindir ve 26 Ağustos’ta listelenmesiyle ödüllendirildi. The Open Network (TON) ağında başlatılan meme coin, Telegram’ın kurucu ortağı Pavel Durov’un izlerini taşıyor. Telegram kullanıcılarını hedefleyen meme coin, yakın zamanda uygulamaya gelen “mini uygulamalar” özelliğinden yararlanarak hızlı bir şekilde kitlesini büyüttü. Kullanıcıların Telegram uygulamasına kaydolduğu tarihe bağlı olarak herkes airdrop aldı. Bu kimi kullanıcılar için 5 bin DOGS ile sınırlıyken bazıları 10 binin üzerinde token kazandı.
50 Milyon Kullanıcıya Ulaşan DOGS Coin Nedir? Binance'de Nasıl Alınır?

DOGS Coin: Bir Meme Coin’in Ötesinde


TON Coin ekosisteminde başlatılan ilk popüler meme coin olan DOGS, sadece 2 ayda büyük bir ilgi gördü. Kullanıcı aktivitesini ödül mekanizmasıyla entegre eden meme coin, eğlencenin yanı sıra katılımcılarının bir topluluğa ait hissederken kazanç elde etmesine de olanak tanıyor. Henüz 2 aylık olması nedeniyle çok detaylı bir yol haritası yok, ancak DOGS, meme coin alanına getirmeye çalıştığı yenilik nedeniyle dikkat çekiyor. Gelecekte görev ve ödül mekanizmasını ne kadar doğru kullandığına bağlı olarak büyümesine devam edebilir.

DOGS Coin Yorumu


Telegram aylık 950 milyar kullanıcıya ev sahipliği yapıyor ve bu kitlenin 50 milyonluk kısmını topluluğuna dahil edebilmesi DOGS ekibi için büyük bir başarı. TON Coin ekibi de ağdaki en iddialı ilk meme coin girişimi olması nedeniyle süreçte DOGS’u fazlasıyla destekledi. Üstelik hızlı kar satışlarına rağmen yatırımcılar, görevlerin çoğunu yapmadıkları halde 15 dolar civarında ödül aldı.

DOGS Coin Nasıl Alınır?


DOGS coin, işlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’den güvenle alınıp satılabilir. DOGS coin, 26 Ağustos 2024 tarihinde Binance’de listelendi ve DOGS/USDT, DOGS/BNB, DOGS/FDUSD ve DOGS/TRY işlem paritelerinde alım satıma açıldı. DOGS coin alabilmek için öncelikle Binance borsasına üye olmak gerekmektedir. Üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından Binance’deki hesap cüzdanına kripto para veya Türk lirası gibi fiat para transfer edilmelidir. Transferin tamamlanmasının ardından yukarıdaki dört işlem paritesinden de DOGS coin satın alınabilir.

DOGS, Telegram’ın devasa kullanıcı tabanına ve güçlü bir topluluğa sahip, TON ağının en popüler meme coinlerinden biridir. Binance’de listelenmesi ve güçlü bir token ekonomisi, DOGS’un geleceği için umut vadediyor. Ancak her yatırımda olduğu gibi, kendi araştırmalarınızı yapmanız ve riskleri dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir