USD34,29
EURO37,03
JPY0,226200
RUB0,354000
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
GR. ALTIN3.029,22
BTC67.261,47
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. 62 Şirketten Yeni İş İlişkisi Açıklaması

62 Şirketten Yeni İş İlişkisi Açıklaması

62 Şirketten Yeni İş İlişkisi Açıklaması
62 Şirketten Yeni İş İlişkisi Açıklaması
service

Borsa İstanbul’da hareketli bir hafta geride kalırken, 21-25 Ekim 2024 haftasında 62 şirket Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yeni iş ilişkisi bildiriminde bulundu.

21 Ekim Pazartesi

Alfa Solar Enerji (ALFAS), Romanya’da yeni bir adım atarken, Turkcell (TCELL) “Sofra” hisselerinin devri hakkında açıklama yaptı. Ege Endüstri (EGEEN) yeni fabrika yatırımını duyurdu. Sun Tekstil (SUNTK) yeni üretim tesisi, Panelsan (PNLSN) ise Kazakistan yatırımı hakkında bilgi verdi. CVK Madencilik (CVKMD), Sarıalan Altın Madeni Projesi ile ilgili gelişmeleri paylaştı. Pera Yatırım Holding (PEHOL) yeni bir sözleşmeye imza attığını duyururken, Europen Endüstri (EUREN) GES yatırımı planlarını açıkladı. ICU Girişim Sermayesi (ICUGS), iştiraki aracılığıyla yeni bir yatırım kararı aldı. Konfrut Gıda (KNFRT) yeni yatırımını tamamladığını duyurdu. Özata Denizcilik (OZATD) ise yeni bir sözleşme imzaladı.

62 Şirketten Yeni İş İlişkisi Açıklaması

22 Ekim Salı

Europower Enerji (EUPWR) ve Girişim Elektrik (GESAN), dev bir ihaleyi kazandıklarını duyurdu. Birleşim Mühendislik (BRLSM) yeni sözleşmeler imzalarken, DCT Trading (DCTTR) yeni bir iş koluna girme kararı aldı. Seğmen Kardeşler Gıda (SEGMN), Körfez bölgesine açılma planlarını duyurdu. Manas Enerji (MANAS) yeni bir ihale kazanırken, Tapdi Oksijen (TNZTP) yeni bir anlaşma imzaladı. Sanica Isı (SNICA) yeni bir sözleşme imzaladığını duyurdu. Gersan Elektrik (GEREL) dünya devi bir şirketle görüşmelere başladığını açıkladı. CVK Madencilik (CVKMD) MAPEG ihalesini kazandı. Ebebek (EBEBK) İngiltere’deki 3. mağazasını açacağını duyurdu. Mercan Kimya (MERCN), GES yatırımı planlarını açıkladı. Hedef Girişim (HDFGS) 90 milyonluk bir satış kararı alırken, Kafein Yazılım (KFEIN) Yerli Malı Belgesi aldı. Pasifik Teknoloji (PATEK) ise 3 yeni iş birliğine imza attı.

62 Şirketten Yeni İş İlişkisi Açıklaması

23 Ekim Çarşamba – 25 Ekim Cuma

Hafta boyunca yeni iş ilişkisi açıklayan diğer önemli şirketler arasında Aselsan (ASELS), Sabancı Holding (SAHOL), Anadolu Efes (AEFES), TAV Havalimanları (TAVHL), Emlak Konut GYO (EKGYO), Kontrolmatik (KONTR), Türk İlaç (TRILC), Tofaş (TOASO), Akbank (AKBNK), Garanti Bankası (GARAN) ve İş GYO (ISGYO) yer aldı.

62 Şirketten Yeni İş İlişkisi Açıklaması

Borsa İstanbul’da 62 şirketin yeni iş ilişkisi açıklaması, piyasalarda olumlu karşılandı. Şirketlerin büyüme ve yatırım hedefleri doğrultusunda attıkları bu adımlar, gelecek dönemde de piyasalarda hareketliliğin devam edeceğine işaret ediyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir