USD34,27
EURO37,02
JPY0,225900
RUB0,357300
GBP44,41
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN2.992,18
BTC66.371,22
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. 66.000 Dolar’ın Altına İnen Bitcoin: SCR Coin Alınır Mı?

66.000 Dolar’ın Altına İnen Bitcoin: SCR Coin Alınır Mı?

66.000 Dolar'ın Altına İnen Bitcoin: SCR Coin Alınır Mı?
66.000 Dolar'ın Altına İnen Bitcoin: SCR Coin Alınır Mı?
service

Bitcoin, 66.000 dolar sınırına dayandı ve altcoinler için düşüş moral bozucu. Binance borsasında yeni listelenen SCR Coin, uzmanlara göre alım fırsatı mı veriyor? Piyasa veriler bize kripto paraların geleceğine dair neler söylüyor? Bugün farklı uzmanların görüşlerini inceleyeceğiz.

SCR Coin Alınır Mı?

Altcoin Sherpa, Binance borsasında yeni listelenen SCR Coin’i gündemine aldı. Yeni listelenen altcoinlerin sayısı her geçen gün artıyor ve 2021 yılındakinden çok daha fazla kripto para hayatımızın içinde. Fakat tüm kripto paraların piyasa değeri halen düşük seviyelerde. Bu da birçok eski altcoinin daha az likiditeye erişmesi anlamına geliyor. SCR Coin listelemenin ardından düşüş yaşadı ve yeni dipler arıyor. Peki neden bu kadar düştü? Analiste göre aşırı değerleme nedeniyle şişirilen fiyatlar hızla bu altcoinlerin terkedilmesine sebep oluyor. “Yeni Binance coinleri eskiden aktif olarak alım satım yapabileceğiniz ve erken alımda kazanç elde edebileceğiniz türdendi. Bugünlerde sadece değerlemeler çok çılgınlaştığı için düşüyorlar. Gizli ve halka açık değerlemeler arasındaki kopukluğu giderirseniz bazı değişiklikler görebilirsiniz. Değerlemeleri olduğu kadar yüksek gördüğünüzde, bireysel kullanıcılar, yani en güçlü destekçileriniz için çok fazla avantaj yoktur. Teşviklerin berbat olması bu grafiklerin ezilmesi anlamına geliyor.”

66.000 Dolar'ın Altına İnen Bitcoin: SCR Coin Alınır Mı?

Kripto Paralar Nereye Gidiyor?

Bugünkü değerlendirmelerde 67.000 doları aşamayan BTC fiyatının daha fazla düşüş yaşayabileceğinden bahsetmiştik. BTC şimdilik 66.000 dolar altına iğne attı. ABD ekonomisinde işler harika değil ve konut satışları önemli ölçüde düşerek 14 yıl öncesinin seviyelerine geriledi. İlk kez konut satın alanların oranı %26 ile tüm zamanların en düşük seviyesine geriledi. Eylül ayında medyan satış fiyatı geçen yılın verilerine kıyasla %3 artarak 404.500 dolara tırmandı. Mevcut hızda konut stokları 4 aya kadar tükenecek ve bu durum enflasyon için pek iyi değil. Konut piyasasındaki durgunluk ABD ekonomisini ve enflasyonu olumsuz etkileyebileceğinden kripto için de negatif. Paul Tudor Jones geçen gün “tüm yollar enflasyona çıkıyor” demişti. 10 yıllık tahviller Temmuz ayından bu yana en yüksek seviyeye çıktı. Nic son analizinde şunları yazdı; “Piyasa, rekor düzeydeki borçlanmanın yol açtığı uzun vadeli kalıcı enflasyon konusunda endişeli görünüyor. Paul Tudor Jones haklı – tüm yollar enflasyona çıkıyor.”

66.000 Dolar'ın Altına İnen Bitcoin: SCR Coin Alınır Mı?

Bitcoin, 66.000 dolar sınırına dayandı ve altcoinler için düşüş moral bozucu. Binance borsasında yeni listelenen SCR Coin, uzmanlara göre alım fırsatı mı veriyor? Piyasa veriler bize kripto paraların geleceğine dair neler söylüyor? Bugün farklı uzmanların görüşlerini inceledik.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir