USD34,29
EURO37,18
JPY0,226300
RUB0,355000
GBP44,54
EURO/USD1,08
BIST8.856,29
GR. ALTIN2.998,20
BTC67.813,24
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. 7 Hisse Öncülüğünde Borsa İstanbul’da Yükseliş

7 Hisse Öncülüğünde Borsa İstanbul’da Yükseliş

7 Hisse Öncülüğünde Borsa İstanbul'da Yükseliş
7 Hisse Öncülüğünde Borsa İstanbul'da Yükseliş
service

İş Yatırım Menkul Değerler, haftanın son işlem günü olan 25 Ekim Cuma gününe dair piyasa değerlendirmesinde, Borsa İstanbul’da banka dışı büyük hisselerin öncülüğünde bir yükselişin gözlemlendiğini belirtti.

Borsa İstanbul Dipten Dönüş Sinyalleri Veriyor

ABD hisse senedi ve tahvil piyasalarındaki toparlanma ile güne başlıyoruz. Tesla gibi önemli hisselerin yükselişi dikkat çekiyor. Tahvil piyasasında da ilk defa toparlanma işaretleri görülüyor. Borsa İstanbul’da ise BIM, Koç Holding, Sabancı Holding gibi banka dışı büyük hisseler yükselişte öncü konumda. İş Yatırım, bu durumun yükselişin devam edebileceği sinyalini verdiğini belirtiyor. Dünya piyasalarındaki seyir de Borsa İstanbul’da yatay bir açılışa işaret ediyor. Endeks için destek ve direnç seviyeleri ise 8.800 ve 8.950 olarak belirtiliyor.

7 Hisse Öncülüğünde Borsa İstanbul'da Yükseliş

Rekabet Kurulu’ndan Tofaş – Stellantis Birleşmesine Onay Çıkmadı

Rekabet Kurulu, Tofaş ve Stellantis birleşmesi için verilen teminatları yeterli bulmadı. Bu kararın ardından Koç Holding ve Tofaş Fabrika hisselerinde negatif bir tepki bekleniyor. İş Yatırım, Rekabet Kurulu kararının nihai olmadığını ve Tofaş’ın temel olarak cazip olduğunu vurguluyor.

7 Hisse Öncülüğünde Borsa İstanbul'da Yükseliş

Şirket Haberleri

İş Yatırım, günlük bültende TRILC, CVKMD, BRLSM ve KONTR şirketlerinin önemli haberlerini de yatırımcılarla paylaştı. Türk Traktör’ün 3Ç24 sonuçlarının beklentilerin altında kalması ve Rekabet Kurulu’nun Tofaş-Stellantis birleşmesine onay vermemesi ise dikkat çeken diğer gelişmeler arasında yer alıyor.

7 Hisse Öncülüğünde Borsa İstanbul'da Yükseliş

İş Yatırım Menkul Değerler, 25 Ekim tarihli piyasa değerlendirmesinde Borsa İstanbul’da banka dışı hisselerin öncülüğünde bir yükseliş trendinin başladığına dikkat çekiyor. Teknik analizde ise Enka, Türk Telekom ve TSKB hisseleri öne çıkıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir