USD34,00
EURO38,04
JPY0,239600
RUB0,368800
GBP45,29
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.828,74
BTC63.707,55
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. ABD İstihdam Verileri: Fed’den 25 Baz Puanın Üzerinde Faiz İndirimi Bekleniyor, Kripto Paralarda Sert Hareketler!

ABD İstihdam Verileri: Fed’den 25 Baz Puanın Üzerinde Faiz İndirimi Bekleniyor, Kripto Paralarda Sert Hareketler!

ABD İstihdam Verileri: Fed'den 25 Baz Puanın Üzerinde Faiz İndirimi Bekleniyor, Kripto Paralarda Sert Hareketler!
ABD İstihdam Verileri: Fed'den 25 Baz Puanın Üzerinde Faiz İndirimi Bekleniyor, Kripto Paralarda Sert Hareketler!
service

ABD istihdam verilerinin son durumu, Fed’in faiz indirimi kararını etkilemesi bekleniyor ve bu durum kripto para piyasalarında önemli hareketliliklere yol açıyor.

25 Baz Puanın Üzerinde Faiz İndirimi Beklentileri Güçlendi

ABD istihdam piyasasından gelen veriler, Fed’in Eylül ayında faiz oranlarını düşürme olasılığını artırdı. İş İlanları ve İşgücü Devir Hızı Anketi (JOLTS), Ocak 2021’den bu yana en düşük seviyeye gerilerken, işten çıkarmaların da Mart 2023’ten bu yana en yüksek seviyeye ulaştığı görüldü. Bu gelişmeler, Fed’in 25 baz puanın üzerinde faiz indirimi yapması beklentilerini güçlendirdi. ABD İstihdam Verileri: Fed'den 25 Baz Puanın Üzerinde Faiz İndirimi Bekleniyor, Kripto Paralarda Sert Hareketler!

Piyasa Genelinde Volatilitenin Yüksek Olması Bekleniyor

Kripto para piyasasında ise bu gelişmeler üzerine Bitcoin ve Ethereum değerlerinde dalgalanmalar yaşandı. Bitcoin, ABD işlem seansı sırasında 58.500 doların üzerine çıksa da Asya işlem saatlerinde düşüşe geçti. Ethereum da benzer şekilde 2.500 dolara yaklaşırken, daha sonra düşüş yaşadı. QCP Capital, piyasanın ABD ekonomisinden gelecek verileri ve Fed’in politikalarını yakından izlediğini ve volatilitenin yüksek kalmasını beklediğini belirtti.ABD İstihdam Verileri: Fed'den 25 Baz Puanın Üzerinde Faiz İndirimi Bekleniyor, Kripto Paralarda Sert Hareketler!

ABD istihdam verilerinin Fed’in faiz indirimi kararını etkilemesi bekleniyor ve bu durum kripto para piyasalarında önemli hareketliliklere yol açıyor. Piyasaların gelecekteki hareketleri, Fed’in kararlarına ve ABD ekonomisindeki gelişmelere bağlı olacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir