USD34,11
EURO38,14
JPY0,237900
RUB0,367700
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.933,69
GR. ALTIN2.871,84
BTC63.478,24
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. AHES GYO Borsa’da: 2 Kat Taleple Gong Çaldı

AHES GYO Borsa’da: 2 Kat Taleple Gong Çaldı

AHES GYO Borsa'da: 2 Kat Taleple Gong Çaldı
AHES GYO Borsa'da: 2 Kat Taleple Gong Çaldı
service

AHES GYO, yatırımcılardan gelen yaklaşık 2 kat taleple tamamlanan halka arzının ardından bugün Borsa İstanbul’da gong çalarak işlem görmeye başladı. AHES GYO, 40 yıldır altyapı ve üstyapı projeleriyle Türkiye’nin her bölgesinde faaliyet gösteren AHES Grup’un borsaya açılan ilk şirketi.

AHES GYO: Yıldız Pazar’da İşlem Görmeye Başladı

AHES GYO, 21-22-23 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen talep toplama sürecini başarıyla tamamladı. 29 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da “#AHSGY” koduyla işlem görmeye başladı.

AHES GYO Borsa'da: 2 Kat Taleple Gong Çaldı

Halka Arz Gong Töreni

Gong töreni, Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, AHES GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi ve diğer üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleşti.

AHES GYO Borsa'da: 2 Kat Taleple Gong Çaldı

AHES GYO Borsa’da

Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, “AHES GYO, uzun yıllara dayanan tecrübesiyle değerli gayrimenkul projeleri gerçekleştirmektedir. Bugün Borsamızda işlem görmeye başlayarak, yeni ortaklarının gücüyle, büyüme yolculuğunda yeni bir ivme kazanmıştır.” dedi.

AHES GYO Yönetim Kurulu Başkanı’ndan Açıklama

AHES GYO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi, “AHES Grup olarak 40 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ailemizin, bayrağı devralan üçüncü kuşağı ile birlikte hız kesmeden eser meydana getirmeye ve istihdam sağlamaya devam ediyoruz.” dedi.

AHES GYO, halka arzıyla daha geniş bir aileye sahip olmak için attığı bu adımda, şeffaflık ve sürdürülebilirliğe olan inancını ve ortaklık kültürüne bağlılığını bir kez daha göstermiş oldu. AHES GYO, yeni ortaklarından da aldığı güçle en iyisi için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir