USD34,07
EURO38,04
JPY0,240000
RUB0,369800
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.834,00
BTC62.892,58
  1. Haberler
  2. Bankacılık
  3. Akbank Chip-para Ne Zamana Kadar Geçerli? SON TARİH

Akbank Chip-para Ne Zamana Kadar Geçerli? SON TARİH

Akbank chip-para ne zamana kadar geçerlidir, son kullanma tarihi nedir? İşte tüm detaylar...

Akbank Chip-para Ne Zamana Kadar Geçerli
Akbank Chip-para Ne Zamana Kadar Geçerli
service

Akbank chip-paranın ne zamana kadar geçerli olduğu kredi kartı kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Akbank’ın kredi kartı kullanıcılarına sunduğu chip paranın son kullanma tarihiyle alakalı detaylar yazımızda.

AKBANK CHİP-PARA NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ?

Akbank Chip-para Ne Zamana Kadar Geçerli

Akbank Chip-para’ların geçerlilik süresi genellikle 2 yıldır. Örneğin; 2022 yılında birikmiş Chip-para’lar, 2024 yıl sonuna kadar kullanılabilir. Süresi dolan Chip-para’lar sistem tarafından otomatik olarak silinir.

AKBANK CHİP-PARA YENİ YILDA SIFIRLANIR MI?

Akbank Chip-para Ne Zamana Kadar Geçerli

Akbank Chip-para’lar yeni yılda otomatik olarak sıfırlanmaz. Ancak, Chip-para’ların geçerlilik süresi genellikle 2 yıl olduğu için bu süre sonunda kullanılmayan Chip-para’lar otomatik olarak silinir.

CHİP-PARAYI NASIL KULLANABİLİRİM?

Akbank Chip-para Ne Zamana Kadar Geçerli

  1. Alışveriş Yaparken: Chip-para’larınızı kullanmak istediğinizi kasiyere belirtin. Kartınızı POS cihazına okuttuktan sonra, Chip-para ile ödeme seçeneğini seçin.
  2. Online Alışveriş: Akbank’ın anlaşmalı olduğu online alışveriş sitelerinde, ödeme sırasında Chip-para kullanma seçeneğini seçebilirsiniz.
  3. Akbank Mobil Uygulaması: Akbank Mobil uygulaması üzerinden QR kod ile ödeme yaparak Chip-para’larınızı kullanabilirsiniz.

Chip-para’larınızı kullanabileceğiniz bazı yerler arasında Migros, Şok, BİM, A101, Carrefoursa gibi marketler bulunmaktadır.

Chip-para Nakit Çekilir Mi?

Akbank Chip-para Ne Zamana Kadar Geçerli

Maalesef, Chip-para’lar doğrudan nakit olarak çekilemez. Ancak, Chip-para’larınızı alışverişlerinizde kullanarak harcamalarınızı azaltabilirsiniz. Örneğin; bir alışveriş yaptıktan sonra Akbank Mobil veya Juzdan uygulamasına girip “Dönem İçi İşlemler” veya “Son Harcamalar” bölümünden Chip-para ile ödeme yapabilirsiniz.

Chip-para Kartsız Kullanılır Mı?

Akbank Chip-para Ne Zamana Kadar Geçerli

Evet, Chip-para’larınızı kartsız olarak da kullanabilirsiniz. Akbank Mobil uygulaması üzerinden QR kod ile ödeme yaparak Chip-para’larınızı kullanabilirsiniz. Ayrıca, Juzdan uygulaması üzerinden de Chip-para’larınızı kullanmanız mümkün.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir