USD34,27
EURO37,40
JPY0,229800
RUB0,358400
GBP44,85
EURO/USD1,09
BIST8.699,19
GR. ALTIN2.919,77
BTC65.820,71
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Altcoin Ustası 3 Kripto Para Önerdi: Boğa Piyasası İçin Hazırlık!

Altcoin Ustası 3 Kripto Para Önerdi: Boğa Piyasası İçin Hazırlık!

Altcoin Ustası 3 Kripto Para Önerdi: Boğa Piyasası İçin Hazırlık!
Altcoin Ustası 3 Kripto Para Önerdi: Boğa Piyasası İçin Hazırlık!
service

Kripto para piyasası, haftanın başlarındaki düşüş eğilimini tersine çevirerek yeni bir yükseliş hamlesi başlattı. Lider kripto Bitcoin, 60 bin dolar seviyelerinden 63 bin doların üzerine çıktı. Altcoin piyasası da genel olarak yeşil bölgede işlem görüyor. Bu olumlu piyasa ortamında, geniş bir takipçi kitlesine sahip analist Altcoin Sherpa, Bitcoin’in yükselişini sürdüreceğini belirtiyor. Analist ayrıca, iki altcoin için de görünümünü güncelliyor.

Bitcoin Boğa Piyasasına Hazır mı?

Altcoin Sherpa, temel metriklerin Bitcoin için yaklaşan bir boğa piyasasına işaret ettiğini söylüyor. Analist, Bitcoin’in şu anda bir sıçrama için iyi bir noktada olduğunu belirtiyor. Fibonacci düzeltme seviyesine yakın olması ve 200 günlük üstel hareketli ortalama ile fitil düşük seviyede olması, yükseliş trendinin devam edebileceğini gösteriyor.

Altcoin Ustası 3 Kripto Para Önerdi: Boğa Piyasası İçin Hazırlık!

Altcoin Sherpa’nın Dikkat Çektiği 3 Kripto Para

Analist, akıllı sözleşme platformu Aptos’un (APT) grafiğinin iyi durumda olduğunu ve 7,50 dolardan satın almak istediğini belirtiyor. Ayrıca, köpek temalı meme coin’i Dogwifhat (WIF)’in Bitcoin sağlıklı kaldığı sürece 3 dolar veya daha fazlasını hedefleyebileceğini söylüyor.

Apt ve Dogwifhat (WIF) Potansiyeli

Altcoin Sherpa, APT’nin grafiğinin iyi durumda olduğunu ve 7,50 dolardan satın almak istediğini ifade ediyor. Analist, WIF’in ise Bitcoin’in sağlıklı kalması durumunda 3 dolar veya daha fazlasını hedefleyebileceğini söylüyor.

Altcoin Sherpa, Bitcoin ve altcoin piyasasının yükseliş eğiliminin devam edeceğini düşünüyor. Analistin dikkat çektiği Aptos (APT) ve Dogwifhat (WIF) gibi altcoinler, boğa piyasasından faydalanabilecek potansiyele sahip. Yatırımcılar, bu altcoinleri yakından takip etmeli.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir