USD34,27
EURO37,10
JPY0,226000
RUB0,352800
GBP44,55
EURO/USD1,08
BIST8.853,72
GR. ALTIN3.013,08
BTC67.154,80
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Ams Osram ve Ledvance: 10 Yıllık Ticari Marka Lisansı Uzattı

Ams Osram ve Ledvance: 10 Yıllık Ticari Marka Lisansı Uzattı

Ams Osram ve Ledvance: 10 Yıllık Ticari Marka Lisansı Uzattı
Ams Osram ve Ledvance: 10 Yıllık Ticari Marka Lisansı Uzattı
service

Ams Osram ve Ledvance, genel aydınlatma lambaları için ticari marka lisans ortaklığını 2026 yılına kadar uzattıklarını duyurdu. Bu ortaklık, Hong Kong ve Makao dışındaki genel aydınlatma armatürlerini de kapsayacak şekilde genişletildi.

10 Yıllık Ortaklık Devam Ediyor

2016 yılından beri genel aydınlatma lambaları alanında Osram ve Sylvania markalarının lisans ortağı olan Ledvance, bu iş birliğini ABD ve Kanada’da Sylvania, Çin hariç diğer bölgelerde ise Osram markası için 10 yıl daha uzattı.

Ams Osram ve Ledvance: 10 Yıllık Ticari Marka Lisansı Uzattı

Ams Osram ve Ledvance İş Birliği Genişliyor

Bu anlaşma ile Ledvance, Osram markalı lambalar için tek lisans sahibi olmaya devam ediyor. Ayrıca, lisans hakkı Çin dışındaki bölgelerde modern armatürleri de kapsayacak şekilde genişletiliyor.

İki Şirket İş Birliğinin Geleceğini Görüyor

Ams Osram CEO’su Aldo Kamper, “Osram markasını genel aydınlatma alanında küresel çapta geliştirmek için Ledvance ideal bir iş ortağı.” dedi. Ledvance Kıdemli Başkan Yardımcısı Jue Wang ise, “Osram markası altında genişletilmiş lisans, işimizi dünya çapında daha da büyütmemizi sağlıyor.” şeklinde konuştu.

Ams Osram ve Ledvance arasındaki ticari marka lisans ortaklığının 10 yıl daha devam etmesi, iki şirketin aydınlatma sektöründeki liderliklerini pekiştirmeyi hedefliyor. Bu iş birliği, tüketicilere kaliteli aydınlatma ürünleri sunmaya devam etmeyi amaçlıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir