USD34,29
EURO37,03
JPY0,226200
RUB0,354000
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
GR. ALTIN3.029,22
BTC67.128,91
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Analist Solana İçin %378 Potansiyel Karla ‘Son Short’ Fırsatı Gördü

Analist Solana İçin %378 Potansiyel Karla ‘Son Short’ Fırsatı Gördü

Analist Solana İçin 8 Potansiyel Karla 'Son Short' Fırsatı Gördü
Analist Solana İçin %378 Potansiyel Karla 'Son Short' Fırsatı Gördü
service

Kripto para piyasası dalgalanmaya devam ediyor ve bu durum traderlar için bazı fırsatlar yaratıyor. Bir analist, popüler bir altcoin olan Solana için ‘son short’ fırsatını vurguladı ve düşüş fiyat hedeflerini paylaştı.

Solana’da Son Short Fırsatı!

Kripto para piyasası, traderlar için fırsatlar yaratan iniş çıkışlı bir yolculuğa devam ediyor. Bir analiste göre Solana’nın fiyat grafiği düşüş eğilimini sürdürüyor ve iki günlük zaman dilimi içinde yeni bir düşük tepe oluşturuyor. Analist, işler beklendiği gibi giderse iyi bir risk-ödül oranıyla 6x kaldıraçlı short pozisyon için %378’lik bir potansiyel öngörüyor.

Analist Solana İçin 8 Potansiyel Karla 'Son Short' Fırsatı Gördü

Analistin ‘Son Short’ Fırsatında Altcoin İçin Fiyat Hedefleri!

Analist, bu premium işlem için ideal giriş noktalarını 185 dolar ve 170 dolar seviyeleri olarak belirliyor. Solana için fiyat hedefleri 165 dolardan başlıyor ve 64 dolara düşüyor. Diğer önemli çıkış seviyeleri 155 dolar, 148 dolar, 133 dolar, 113 dolar, 96 dolar, 82 dolar ve 73 dolar olup, maksimum %378 potansiyel ile sonuçlanıyor.

Analist Solana İçin 8 Potansiyel Karla 'Son Short' Fırsatı Gördü

Analist Solana İçin Teyakkuzda: Yükselişte Pozisyon Değişir!

Analist Solana’yı short’larken, aynı zamanda yükseliş trendine sahip altcoin projelerinde long pozisyonlar açtığını belirtiyor. Solana’nın yükseliş trendine dönmesi halinde, ticaret stratejisini de hızlı bir şekilde ayarlayacağını söylüyor.

Analist Solana İçin 8 Potansiyel Karla 'Son Short' Fırsatı Gördü

Altcoin Açık Faizi ve Fonlama Oranları!

Son veriler, açık pozisyonların Solana’nın düşüş trendinden önce Mart ayında zirve yaptığını gösteriyor. Ağırlıklı fonlama oranları dengeli bir piyasayı gösteriyor ve long pozisyonların baskın olduğu bir ortamda short satıcılarını hafifçe destekliyor. Bu nedenle, Solana’yı short’lamak, aynı zamanda pozitif bir net APR kazandırma potansiyeli sunan bir karşıt işlem olarak öne çıkıyor.

Kripto para piyasası dalgalanmaya devam ediyor ve bu durum traderlar için bazı fırsatlar yaratıyor. Bir analist, Solana için ‘son short’ fırsatını vurguladı ve düşüş fiyat hedeflerini paylaştı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir