USD34,29
EURO37,03
JPY0,226200
RUB0,354000
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
GR. ALTIN3.029,22
BTC67.245,29
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Analist Uyardı: Altcoin’ler İçin Büyük Hareket Yaklaşıyor

Analist Uyardı: Altcoin’ler İçin Büyük Hareket Yaklaşıyor

Analist Uyardı: Altcoin'ler İçin Büyük Hareket Yaklaşıyor
Analist Uyardı: Altcoin'ler İçin Büyük Hareket Yaklaşıyor
service

Bitcoin 67.537 dolar seviyesinde dalgalanmaya devam ederken, 68.000 doların altına düştükten sonra tekrar 68.300 doların üzerine çıktı. 69.000 dolarda yaşanan satışlar birçok kez yükselişin önüne geçti. Peki bu sefer boğalar başarılı olacak mı? Bu yazıda üç farklı analistin DOGE, ETH ve BTC için güncel tahminlerini ele alacağız.

Kripto Paralar Ne Zaman Yükselir?

Daan Crypto Trades, günümüz piyasa değerlendirmesinde, yaklaşan ABD seçimleri nedeniyle yatırımcıların önemli ölçüde kenarda beklemek zorunda kaldığına işaret etti. Bitcoin, 67.500 dolar civarında en fazla işlemin yapıldığı bir seviyede mücadele ediyor. 69.500 doların üzerinde ise büyük bir engel bulunuyor. Birçok trader ve yatırımcı seçim sonuçlarını beklediğini belirtti, ancak BTC’nin seçimden önce yükseliş girişiminde bulunup bulunmayacağını görmek ilginç olacak. Sadece grafiğe baktığımızda, BTC’nin hazır göründüğünü söyleyebiliriz.

Analist Uyardı: Altcoin'ler İçin Büyük Hareket Yaklaşıyor

Kripto Paralar Ne Zaman Yükselir?

Kyle, büyük bir hareketin yaklaştığını, Ethereum’un 2.524 dolar seviyesindeki verilerine dayanarak yazdı. Türev borsalardaki ETH için artan akışlar, ya büyük bir düzeltme dalgası göreceğimiz ya da ETH’nin artık trend değişimini başlatacağı anlamına geliyor. Yakın zamanda türev borsalara 96.000 ETH’lik bir akın olması, piyasa faaliyetlerinin arttığını gösteriyor. Tarihsel olarak, bu tür girişler, Mayıs ve Temmuz aylarında gözlemlendiği gibi, Ethereum fiyatlarında dalgalanmalara veya düşüşlere yol açmıştır. Son artış, başka bir fiyat düzeltme dalgasına veya önemli piyasa değişimlerine işaret edebilir.

Analist Uyardı: Altcoin'ler İçin Büyük Hareket Yaklaşıyor

ETH Öncülüğünde Büyük Bir Hareket mi Bekleniyor?

Kyle’ın dikkat çektiği bir diğer nokta ise, ETH öncülüğünde altcoin’lerin de büyük bir hareketin habercisi olması. Eğer ETH büyük bir dalgalanma yaşarsa, altcoin’lerin genelinde çarpan etkisiyle sonuçlarını görmeliyiz.

Analist Uyardı: Altcoin'ler İçin Büyük Hareket Yaklaşıyor

Dogecoin (DOGE)

Son analist Tardigrade, paylaştığı grafikte, Dogecoin’in 0,138324 dolarda önceki hareketlerini tekrar ettiğini yazdı. Oluşan boğa bayrağından dolayı orta ve uzun vadeli performanstan son derece umutlu olan Tardigrade, DOGE fiyatının 1 dolara ulaşabileceğini belirtti. DOGE, sadece önceki döngüyü kopyalayan ilginç bir Boğa Bayrağı oluşturuyor. Dogecoin, 4 dipten sonra ilk kez daha yüksek bir tepe oluşturdu. Şimdi, bir Boğa Bayrağı hazır. Buradan kopuş DOGE’yi çok hızlı bir şekilde 1 dolara itebilir.

Analist Uyardı: Altcoin'ler İçin Büyük Hareket Yaklaşıyor

Analistlerin dikkat çektiği önemli bir nokta, altcoin’lerin büyük bir hareketin eşiğinde olması. ETH öncülüğünde, altcoin’lerde önemli bir fiyat dalgalanması yaşanabilir. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir