USD34,29
EURO37,03
JPY0,226200
RUB0,354000
GBP44,60
EURO/USD1,08
BIST8.908,47
GR. ALTIN3.029,22
BTC66.917,30
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Arkham Intelligence, Popüler Altcoin Solana’yı Entegre Etti!

Arkham Intelligence, Popüler Altcoin Solana’yı Entegre Etti!

Arkham Intelligence, Popüler Altcoin Solana'yı Entegre Etti!
Arkham Intelligence, Popüler Altcoin Solana'yı Entegre Etti!
service

Arkham Intelligence, on-chain analiz firması, araçlarına Solana blockchain verilerini entegre ettiğini duyurdu. Bu gelişme, kullanıcıların Solana işlemlerini izleme ve görselleştirme olanağı sunuyor.

Arkham, Solana Verilerini Entegre Etti!

Arkham Intelligence, Solana blockchain verilerini kendi araçlarına entegre ettiğini duyurdu. Bu, “tüm özellik setinin” Solana verileri için kullanılabilir olduğu anlamına geliyor. Analiz firması, kullanıcıların büyük fon hareketlerini ve kârlı traderların cüzdanlarını görselleştirebileceğini, gerçek zamanlı işlem uyarıları alabileceğini, on-chain ticaret performansını izleyebileceğini ve Solana’daki en iyi traderların ve yatırımcıların profillerini takip edebileceğini açıkladı.

Arkham Intelligence, Popüler Altcoin Solana'yı Entegre Etti!

Solana, Arkham’ın Entegrasyonuyla Dikkat Çekiyor

Arkham Intelligence ve altcoin Solana, kripto dünyasının odağında. Arkham, kısa süre önce ABD Hükümeti’nin kripto cüzdanlarındaki 20 milyon dolarlık hack olayını tespit etti. Bu hamle, altcoin topluluğu tarafından olumlu karşılandı. ZachXBT gibi kripto uzmanları da bu gelişmeyi memnuniyetle karşıladı.

Arkham Intelligence, Popüler Altcoin Solana'yı Entegre Etti!

Arkham’ın Son Hamlesi Ne Anlama Geliyor?

Genel olarak, bu kripto dünyası için olumlu bir gelişme. Bir yıldan biraz daha uzun bir süre önce Arkham’ın Blockchain zekasını en üst düzeye çıkarma çabaları bazı topluluk üyelerinin sert eleştirilerine neden oldu. Ancak şimdi, çeşitli kripto uzmanları bu büyük genişlemeyi sıcak bir şekilde karşıladı. Blockchain verilerinin anonim olmadığını belirtmek gerekiyor. Yani, özel araştırmacıların her zaman halka açık işlem geçmişlerini analiz etme imkanları var. Bununla birlikte, bunun gibi yeni araçlarla, giriş engeli önemli ölçüde daha düşük olacak. Arkham’ın altcoin Solana verilerini bünyesine katması bu açıdan da önemli bir hamle.

Arkham Intelligence, Popüler Altcoin Solana'yı Entegre Etti!

Arkham Intelligence, Solana blockchain verilerini araçlarına entegre ettiğini duyurdu. Bu hamle, kullanıcıların Solana işlemlerini izleme ve görselleştirme olanağı sunuyor. Arkham Intelligence, Solana blockchain verilerini araçlarına entegre ettiğini duyurdu. Bu gelişme, altcoin topluluğunda olumlu bir karşılama buldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir