USD34,23
EURO37,22
JPY0,230700
RUB0,362600
GBP44,94
EURO/USD1,09
BIST8.793,61
GR. ALTIN2.998,46
BTC68.125,07
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Arthur Hayes, Meme Coin’e %270’lik Artışla Geri Döndü!

Arthur Hayes, Meme Coin’e %270’lik Artışla Geri Döndü!

Arthur Hayes, Meme Coin'e 0'lik Artışla Geri Döndü!
Arthur Hayes, Meme Coin'e %270'lik Artışla Geri Döndü!
service

Arthur Hayes, kısa süre önce meme coin yatırımlarını azalttığını açıklamıştı. Ancak, BitMEX kurucu ortağı, Solana projesi Goatseus Maximus (GOAT) ile meme coin sektörüne geri dönüş yaptığını duyurdu. GOAT fiyatı bir haftada %270 arttı.

Arthur Hayes, Meme Coin Bahsiyle Geri Dönüyor

BitMEX kurucu ortağı Arthur Hayes, kısa süre önce meme coin yatırımlarını azalttığını açıklamıştı. Ancak, bunun ardından yaptığı son hamleyle piyasada tartışmalara yol açtı. Yakın tarihli bir paylaşımında Hayes, Solana projesi Goatseus Maximus (GOAT) ile meme coin sektörüne geri dönüş yaptığını söyledi. GOAT hakkında konuşurken, “Kendi meme coin’ini ve dinini başlatan yapay zeka hakkında okuduğumda hemen katıldım.” dedi. Bu, kripto piyasası katılımcılarının dikkatini çeken en iyi meme coin’lere olan yeni ilgisini gösteriyor.

Arthur Hayes, Meme Coin'e 0'lik Artışla Geri Döndü!

Meme Coin Destekçisi Arthur Hayes

Buna ek olarak piyasa, BitMEX kurucu ortağını bir meme coin destekçisi olarak tanıyor. Ancak kısa süre önce, piyasa belirsizliklerinin ortasında portföyündeki riskli varlıkları azaltma planlarını açıkladı. Bununla birlikte, son gönderisi, yapay zeka ile bağlantısı nedeniyle şimdi odağını GOAT’a kaydırdığını gösteriyor.

Arthur Hayes, Meme Coin'e 0'lik Artışla Geri Döndü!

BitMEX Kurucu Ortağı Meme Coin Alanından Ayrılmıştı!

Bağlam için, yakın tarihli bir Blog gönderisinde Hayes, meme coin’lerine karşı uyardı. İsrail ve İran arasında yükselen gerilimin, yüksek piyasa oynaklığına ilişkin endişeler nedeniyle riskli varlıklardaki varlıklarını azaltmasına neden olduğunu belirtti. Bu bağlamda Hayes, şu açıklamayı yaptı: “Bazı okuyucuların bildiği gibi, birkaç meme coin’ine takıldım. İran İsrail’e yönelik son füze saldırısını başlattığında, bu pozisyonları önemli ölçüde azalttım. Kripto varlıklarının kısa vadede artan düşmanlıklara nasıl tepki vereceğinin öngörülemezliği göz önüne alındığında, boyutum çok büyüktü. Boyutumun çok büyük olduğunu biliyordum, çünkü bir grup şaka kriptoya yatırdığım paranın %100’ünü kaybetseydim çok sinirlenirdim.”

Arthur Hayes, Meme Coin'e 0'lik Artışla Geri Döndü!

GOAT Fiyatı Bir Haftada %270 Arttı

Arthur Hayes’in Goatseus Maximus üzerine yaptığı bahis, kriptonun son zamanlarda güçlü bir ralli kaydetmesiyle ortaya çıktı. GOAT fiyatı bir hafta içinde yaklaşık %270 yükseldi. Dahası, son günde %32’lik bir artışla 0,3608 dolara ulaştı. Kripto son 24 saat içinde 0,3797 doları da gördü. Bu arada, işlem hacmi %7 artışla 156,1 milyon dolar oldu.

Arthur Hayes, Meme Coin'e 0'lik Artışla Geri Döndü!

Arthur Hayes, meme coin’e geri dönüşüyle kripto piyasasında büyük bir yankı uyandırdı. GOAT fiyatı bir haftada %270’lik bir artış göstererek, Hayes’in meme coin yatırımlarına olan inancını bir kez daha kanıtladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir