USD34,27
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,357700
GBP44,37
EURO/USD1,08
BIST8.714,69
GR. ALTIN3.003,22
BTC67.382,64
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Arzum, IFA Berlin’de 75 Ürünle Global Pazarlara Açılıyor

Arzum, IFA Berlin’de 75 Ürünle Global Pazarlara Açılıyor

Arzum, IFA Berlin'de 75 Ürünle Global Pazarlara Açılıyor
Arzum, IFA Berlin'de 75 Ürünle Global Pazarlara Açılıyor
service

Türkiye’nin öncü elektrikli ev aletleri markası Arzum, 75 farklı ürününü IFA Berlin 2024’te sergileyerek global pazarlara açılma hedefini güçlendirdi. IFA’nın Arzum ve Arzum OKKA markaları için önemli bir platform olduğuna dikkat çeken Arzum Yönetim Kurulu Başkanı T. Murat Kolbaşı, fuarın şirketin yurt dışı satışlarını ve varlığını artırmada kritik bir rol oynayacağını belirtti.

Arzum, IFA Berlin’de Yeni Ürünlerini Sergiledi

Arzum, bu yıl altıncı kez katıldığı IFA Berlin 2024’te geniş bir standla dikkat çekti. Arzum OKKA’nın 10. yılında, markanın uzmanlığını espressoya taşıdığı Arzum OKKA Espresso Serisi standın ilgi odağı oldu. Bunun yanı sıra, Çok Fonksiyonlu Akıllı Mutfak Robotu Thermogusto ve Revolution Serisi gibi 17 yeni ürün de tanıtıldı.

Arzum, IFA Berlin'de 75 Ürünle Global Pazarlara Açılıyor

Arzum, IFA Berlin’de 75 Ürünle Global Pazarlara Açılıyor

Arzum, farklı kategorilerde kullanıcı deneyimi sunmak için standını ayrı ayrı tasarladı. IFA Berlin 2024 katılımcıları, 75 inovatif ürünü deneyimleme fırsatı buldu. Arzum standında ikramlar ve eşsiz deneyimler de sunuldu. Arzum OKKA Espresso Serisi ve Türk kahvesi makineleriyle farklı kahve çeşitleri ikram edildi. Arzum Kurumsal Mutfak Şefi Murat Çakmak, Arzum Thermogusto ile falafel, Girit ezme ve ballı muzlu yer fıstıklı smoothie gibi özel tarifler hazırladı. Mutfak kategorisinde Arzum Shake’N Take Kişisel Blender Ailesi dikkat çekerken, saç bakım standında Revolution Serisi beğeni topladı.

Arzum, IFA Berlin'de 75 Ürünle Global Pazarlara Açılıyor

Arzum, IFA Berlin’de Yurt Dışı Pazarlara Odaklandı

Arzum Yönetim Kurulu Başkanı T. Murat Kolbaşı, yurt dışı pazarlarda büyümek için yatırımlarını sürdürdüklerini belirtti. IFA’nın bu hedefte önemli bir rol oynadığını vurgulayan Kolbaşı, Avrupa’nın en büyük teknoloji fuarına 57 yıllık sektör deneyimleriyle katıldıklarını ifade etti. Arzum OKKA’nın 10 yıldır Türk kahvesi dünyasında önemli bir yer edindiğini ve yeni ürün serisiyle kahve keyfini daha da ileriye taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Arzum, IFA Berlin'de 75 Ürünle Global Pazarlara Açılıyor

Arzum, IFA Berlin 2024’te 75 farklı ürününü sergileyerek global pazarlara açılma hedefini güçlendirdi. Fuarın yurt dışı satışlarını ve varlığını artırmada kritik bir rol oynayacağına inanan Arzum, stratejik öncelikli ülkelerde güçlü bir varlık oluşturmayı hedefliyor. IFA’da sergilenen inovatif yeni ürünlerin ve gerçekleştirilen iş birliği görüşmelerinin yakın gelecekte satışlara yansıyacağı öngörülüyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir