USD34,11
EURO38,09
JPY0,237000
RUB0,368600
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
GR. ALTIN2.865,52
BTC63.232,90
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. ASAŞ Almanya’da Robotik Merkezi Kuruyor: 21. Yüzyılın Teknolojisi İçin İş Birliği

ASAŞ Almanya’da Robotik Merkezi Kuruyor: 21. Yüzyılın Teknolojisi İçin İş Birliği

ASAŞ Almanya'da Robotik Merkezi Kuruyor: 21. Yüzyılın Teknolojisi İçin İş Birliği
ASAŞ Almanya'da Robotik Merkezi Kuruyor: 21. Yüzyılın Teknolojisi İçin İş Birliği
service

ASAŞ, Almanya’da Robotik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi kurmak için Koblenz Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile iş birliği yapıyor. Bu merkez, bölgenin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmayı hedefliyor ve eğitim, araştırma ve uygulama alanlarında geniş bir yelpazede hizmet sunacak.

ASAŞ’ın Almanya’daki Yeni Tesisinde Robotik Devrimi


ASAŞ, Almanya’nın Neuwied şehrinde 880.028 m2’lik bir alana kurulu yeni tesisinde robotik çalışmalarını hızlandırıyor. Bu tesiste kurulacak Robotik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi (BiFAR), okul eğitiminden mesleki eğitime, sanayi ve ticarette ileri eğitime kadar geniş bir yelpazede eğitim sunmayı hedefliyor.
ASAŞ Almanya'da Robotik Merkezi Kuruyor: 21. Yüzyılın Teknolojisi İçin İş Birliği

ASAŞ’ın Robotik Merkezi: Geleceğin Teknolojilerine Yatırım


ASAŞ’ın robotik merkezi, eğitim ve araştırma alanlarının yanı sıra uygulama desteği, ekonomik ve bölgesel bilgi transferi ve start-up desteği sağlamayı amaçlıyor. Bu merkez, ASAŞ’ın geleceğin teknolojilerine yatırım yapma kararlılığının bir göstergesi olarak, bölgenin ekonomik kalkınmasına önemli bir katkı sağlayacak.

Alman Bilim ve Sağlık Bakanı, ASAŞ’ın Robotik Vizyonunu Destekliyor


Almanya Bilim ve Sağlık Bakanı Clemens Hoch, ASAŞ’ın Neuwied’deki yenilenen tesisini ziyaret etti ve robotik çalışmalarını yerinde inceledi. Bakan Hoch, ASAŞ’ın robotik çalışmaları ve gelecek planları hakkında bilgi aldı ve projenin lideri Prof. Dr. Udo Gnasa ile görüştü.

ASAŞ, bu yeni robotik merkezle Almanya’da teknolojik yeniliğe öncülük etmeyi hedefliyor. Robotik, yapay zeka ile birlikte büyüyen pazarlar için kilit bir teknoloji olarak kabul ediliyor ve ASAŞ’ın bu yatırım, 21. yüzyılın teknolojileri için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir