USD34,00
EURO38,04
JPY0,239600
RUB0,368800
GBP45,29
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.828,74
BTC63.707,55
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Asya Borsaları Karışık Seyirde: Çin’de Toparlanma, Avustralya’da Rekor Seviyeler

Asya Borsaları Karışık Seyirde: Çin’de Toparlanma, Avustralya’da Rekor Seviyeler

Asya Borsaları Karışık Seyirde: Çin'de Toparlanma, Avustralya'da Rekor Seviyeler
Asya Borsaları Karışık Seyirde: Çin'de Toparlanma, Avustralya'da Rekor Seviyeler
service

Asya-Pasifik piyasaları Cuma günü karışık bir seyir izledi. Çin piyasaları altı yıllık düşük seviyeden toparlanırken, Avustralya piyasaları tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaştı. Yatırımcılar, Perşembe günü açıklanan Hindistan enflasyon rakamlarını değerlendirdi.

Çin Piyasaları Topa rlandı

Çin anakarasının CSI 300 endeksi, altı yıllık düşük seviyeden hafif bir yükselişle toparlandı. Endeks Perşembe günü, Ocak 2019’dan bu yana en düşük seviye olan 3.127,47’de kapanmıştı.Asya Borsaları Karışık Seyirde: Çin'de Toparlanma, Avustralya'da Rekor Seviyeler

Avustralya’da Rekor Seviyeler

Avustralya piyasaları ise tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaşarak yükseliş trendini sürdürdü. Bu durum, ülkenin ekonomik performansına olan güveni yansıtıyor.Asya Borsaları Karışık Seyirde: Çin'de Toparlanma, Avustralya'da Rekor Seviyeler

Hindistan Enflasyonu Yükseliyor

Hindistan’dan gelen Ağustos enflasyon rakamları, tüketici fiyat endeksinin beş yıllık düşük seviyeden yükselerek yıllık bazda yüzde 3,65 arttığını gösterdi. Bu rakamlar yatırımcıların dikkatini çekti.

Asya-Pasifik piyasaları Cuma günü karışık bir seyir izledi. Çin’de toparlanma ve Avustralya’da rekor seviyeler gözlenirken, Hindistan enflasyon rakamları yatırımcıların dikkatini çekti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir