USD34,25
EURO37,10
JPY0,227400
RUB0,355000
GBP44,47
EURO/USD1,08
BIST8.707,12
GR. ALTIN3.010,19
BTC67.340,40
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Avalanche Ekosisteminde ARENA Coin Lansmanı 29 Ekim’e Ertelendi

Avalanche Ekosisteminde ARENA Coin Lansmanı 29 Ekim’e Ertelendi

Avalanche Ekosisteminde ARENA Coin Lansmanı 29 Ekim'e Ertelendi
Avalanche Ekosisteminde ARENA Coin Lansmanı 29 Ekim'e Ertelendi
service

Avalanche ekosisteminde büyük bir ilgi gören sosyal protokol The Arena, ARENA coin lansmanının 29 Ekim Salı gününe ertelendiğini duyurdu. Erteleme nedeni olarak, platformda yaşanan yoğun talep ve altyapı düzenlemelerinin tamamlanması için daha fazla zamana ihtiyaç duyulması gösterildi.

Coin Lansmanı Yoğun Talep Nedeniyle Ertelendi

The Arena, son bir haftada platforma binlerce yeni kullanıcının katıldığını ve on binlerce işlemin gerçekleştirildiğini belirterek, uygulamanın altyapısının optimize edilmesi gerektiğini açıkladı. Bu adımın, ARENA coin sahiplerinin coin talep sürecinde olası aksaklıkların önüne geçmek için atıldığını belirtti.

Avalanche Ekosisteminde ARENA Coin Lansmanı 29 Ekim'e Ertelendi

Arena Uprising Etkinliği Devam Ediyor

Platform, 29 Ekim’deki lansmana kadar Uprising etkinliğinin devam edeceğini ve yeni duyuruların paylaşılacağını da ekledi. ARENA coin’in piyasaya sürülmesi, Avalanche ekosistemindeki sosyal projeler arasında büyük bir ilgi uyandırdı. The Arena, topluluğa seslenerek “Gladyatörler, beklediğiniz an geldi. Şimdi bizim zamanımız” dedi.

Şu anda ARENA coin’in lansman tarihi 29 Ekim olarak belirlendi. Yeni bir erteleme olup olmayacağı belirsiz. Platform, altyapı iyileştirmelerini tamamlayarak başarılı bir coin lansmanı gerçekleştirmeyi hedefliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir