USD34,27
EURO37,50
JPY0,231300
RUB0,357500
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
GR. ALTIN2.926,15
BTC62.580,66
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Ayı Analisti: Bitcoin ‘Ölü Kedi Sıçraması’ Yaşıyor, Ethereum %26 Düşecek!

Ayı Analisti: Bitcoin ‘Ölü Kedi Sıçraması’ Yaşıyor, Ethereum %26 Düşecek!

Ayı Analisti: Bitcoin 'Ölü Kedi Sıçraması' Yaşıyor, Ethereum Düşecek!
Ayı Analisti: Bitcoin 'Ölü Kedi Sıçraması' Yaşıyor, Ethereum %26 Düşecek!
service

Kripto para piyasası ileri geri dalgalanmaya devam ederken, son yükseliş bazı şüphecileri tatmin etmedi. Özellikle, ayı tahminleriyle piyasada bir üne sahip olan analist, Ethereum’un en son 2023’ün sonlarında kaydettiği seviyelere düşmeye hazır olduğunu söylüyor. Analist ayrıca, lider kripto para Bitcoin’in son yükselişini ‘ölü kedi sıçraması’ olarak görüyor.

Ayı Analisti Ethereum İçin Yüzde 26’lık Bir Düşüş Öngörüyor!

ABD TÜFE’nin ardından Bitcoin 60 bin doların altını gördü. Daha sonra hızla toparlandı ve 63 bin doların üzerine çıktı. Bu süreçte lider altcoin Ethereum (ETH) da yaklaşık benzer bir rota izledi. Bununla birlikte, bu yükselişin devamının gelip gelmeyeceği belirsizliğini koruyor. Bu belirsiz atmosferde Il Capo takma adlı analist, Ethereum’un mevcut seviyeden %26’nın üzerinde düşebileceğini söylüyor. Analist, kripto para için şu açıklamayı yapıyor: “Ethereum iki aydır 2.000 ila 2.800 dolar arasında değişiyor. Bu bir birikim aralığı gibi görünüyor. Bununla birlikte, son günlerde de belirtildiği gibi, genişlemeden önce 1.800 – 2.000 dolar (birikim şemasının bahar aşaması) arasında son bir sarsıntı görmemiz muhtemel.”

Ayı Analisti: Bitcoin 'Ölü Kedi Sıçraması' Yaşıyor, Ethereum Düşecek!

Ethereum Düşüşü, Altcoin Sezonuna Işık Tutacak mı?

Analiste göre, Ethereum’un çöküşü muhtemelen altcoinlerin düşmesine yol açacak. Ancak, sonuç olarak uygun bir altcoin sezonunun başlama şansını da artıracak. Bu doğrultuda analist, şu değerlendirmesini paylaşıyor: “Bu potansiyel sarsıntı meydana gelirse, altcoinler Covid çöküşüne benzer bir ‘kapitülasyon mumu’ olan %20 – %40 oranında düşecektir. Bu gerçekleşirse korkmayın. Muhtemelen son ayların en iyi alım fırsatlarından biri olacaktır.”

Ayı Analisti: Bitcoin 'Ölü Kedi Sıçraması' Yaşıyor, Ethereum Düşecek!

Bitcoin ‘Ölü Kedi Sıçraması’ mı Yaşıyor?

Analist, daha sonra lider kripto para Bitcoin’e (BTC) bakıyor. Il Capo, BTC’nin 59.000 doların altına geriledikten sonra bu hafta başında 60.000 doların üzerine çıkmasının bir “ölü kedi sıçraması” gibi göründüğünü söylüyor. Ölü kedi sıçraması, bir düşüş trendinden sonra bir varlığın fiyatında yanlış bir ralli hissi veren, ancak daha sonra başka bir düşüş ayağı tarafından takip edilen bir yükseliştir. Bu doğrultuda Il Capo, “İlk hamle tamamlandı. Şimdi buralarda yerel bir tepe oluşumu ve bu hafta muhtemelen düşüşün devamını göreceğiz.” diyor.

Ayı Analisti: Bitcoin 'Ölü Kedi Sıçraması' Yaşıyor, Ethereum Düşecek!

Kripto para piyasası, ayı analisti Il Capo’nun öngörüleri ışığında yeni bir döneme giriyor. Ethereum’un düşüşü ve Bitcoin’in ‘ölü kedi sıçraması’ sonrası düşüş trendi, piyasada önemli bir belirsizlik yaratıyor. Ancak, bu durum aynı zamanda, altcoin sezonu için yeni fırsatlar da getirebilir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir