USD34,24
EURO37,07
JPY0,226300
RUB0,353600
GBP44,52
EURO/USD1,08
BIST8.889,01
GR. ALTIN3.013,41
BTC67.163,60
  1. Haberler
  2. Borsa
  3. Batıçim Çimento Aliağa Projesi İptal Edildi

Batıçim Çimento Aliağa Projesi İptal Edildi

Batıçim Çimento Aliağa Projesi İptal Edildi
Batıçim Çimento Aliağa Projesi İptal Edildi
service

Batıçim Çimento’nun Aliağa’daki Klinker Öğütme/Paketleme Tesisi ve Hazır Beton Santrali Projesi iptal edildi.

Proje İptal Edildi

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, 24 Ekim 2024 tarihinde internet sitesinde Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş. (BTCIM) Klinker Öğütme/Paketleme Tesisi ve Hazır Beton Santrali Projesi hakkında bir açıklama yayımladı. Açıklamada, Batıçim Çimento’nun İzmir Aliağa’daki Klinker Öğütme/Paketleme Tesisi ve Hazır Beton Santrali Projesi’nin iptal edildiği belirtildi. Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “İZMİR ili ALİAĞA, ilcesi Horozgediği Mahallesi Mevkii 105 Ada 15 Parsel sınırları içerisinde, Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş. tarafından yapılması planlanan Klinker Öğütme/Paketleme Tesisi ve Hazır Beton Santrali projesi iptal edilmiştir.”

Batıçim Çimento Aliağa Projesi İptal Edildi

Batıçim Çimento Aliağa Projesi

Projenin iptal edilmesiyle ilgili detaylı bilgi verilmedi. İptal kararının, şirketin hisse senedi fiyatlarını etkileyebileceği düşünülüyor.

Batıçim Çimento’nun Aliağa’daki projesinin iptal edilmesi, şirketin gelecek planları ve sektördeki dengeler açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir