USD34,23
EURO37,53
JPY0,230700
RUB0,352200
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST8.908,80
GR. ALTIN2.886,10
BTC62.158,61
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Binance, 10 Ekim’de Yeni Altcoin BNSOL’ü Listeliyor: %10’a Varan Yıllık Getiri Oranı!

Binance, 10 Ekim’de Yeni Altcoin BNSOL’ü Listeliyor: %10’a Varan Yıllık Getiri Oranı!

Binance, 10 Ekim'de Yeni Altcoin BNSOL'ü Listeliyor: 'a Varan Yıllık Getiri Oranı!
Binance, 10 Ekim'de Yeni Altcoin BNSOL'ü Listeliyor: %10'a Varan Yıllık Getiri Oranı!
service

Dev kripto para borsası Binance, yatırımcılara yeni bir kazanç fırsatı sunmak için kolları sıvadı. Binance, 10 Ekim 2024 tarihinde Binance Staked SOL (BNSOL)’ü listeleyeceğini duyurdu. BNSOL, stake edilmiş SOL’un işlem görebilen bir versiyonu olarak, kullanıcılara esnek staking avantajlarından faydalanma ve yüksek yıllık getiri oranıyla (APR) ekstra kazanç elde etme imkanı sunuyor.

Binance Staked SOL Nedir?

Binance Staked SOL (BNSOL), kullanıcının stake ettiği SOL varlığını ve bu staking işleminden kazanılan ödülleri temsil eden bir token’dır. Geleneksel staking yöntemlerinde varlıklar kilitlenir ve başka bir amaçla kullanılamaz. Ancak BNSOL, esnek bir çözüm sunarak stak edilen SOL pozisyonunun satılmasına, transfer edilmesine veya farklı şekillerde kullanılmasına imkan tanır. BNSOL sahipleri, bu token’leri kullanarak çeşitli yatırım fırsatlarından yararlanırken aynı zamanda staking ödüllerini de kazanmaya devam ederler. Böylece eşzamanlı kazanç fırsatı içinde işlem yapılabilir.

Binance, 10 Ekim'de Yeni Altcoin BNSOL'ü Listeliyor: 'a Varan Yıllık Getiri Oranı!

Kullanıcılar BNSOL’a Nasıl Ulaşabilir?

Binance, BNSOL elde etmek isteyen kullanıcılar için üç farklı seçenek sunuyor. İlk seçenek Binance’in [Kazan] > [SOL Staking] sekmesinden SOL stake etmek olacak. Kullanıcılar bu yolla BNSOL elde edebilecekler. Alternatif olarak Binance Web3 Wallet’ı üzerinden SOL’u BNSOL’a dönüştürerek BNSOL elde edilebilecek. Son olarak halihazırda BNSOL sahibi olan kullanıcılar bunları Binance hesabına yatırarak avantajlardan yararlanmaya devam edebilecekler.

Binance, 10 Ekim'de Yeni Altcoin BNSOL'ü Listeliyor: 'a Varan Yıllık Getiri Oranı!

BNSOL ile %10’a Varan Yıllık Getiri Oranı!

Tüm bunlarla birlikte Binance, 16 Ekim 2024 tarihinden itibaren yaklaşık 8 ila 10 gün sürecek bir promosyon başlatacak. Bu dönemde yeni ve mevcut tüm BNSOL sahipleri yüzde 10’a varan yıllık getiri oranından (APR) faydalanabilecekler. Promosyon dönemi boyunca stake edilen SOL’dan elde edilen getiriler BNSOL dönüşüm oranıyla hesaplanacak. Kullanıcılar, BNSOL’u Binance platformu dışına çıkararak bile getiri elde etmeye devam edebilecekler. Örneğin kullanıcılar Binance Web3 Wallet’ına taşıyabilecek ya da harici merkeziyetsiz finans uygulamalarında ek kazanç fırsatlarını değerlendirebilecekler.

Binance, 10 Ekim'de Yeni Altcoin BNSOL'ü Listeliyor: 'a Varan Yıllık Getiri Oranı!

Binance, 10 Ekim’de listeleyeceği Binance Staked SOL (BNSOL) ile yatırımcılara yeni bir kazanç fırsatı sunuyor. BNSOL, stake edilmiş SOL’un işlem görebilen bir versiyonu olarak, kullanıcılara esnek staking avantajlarından faydalanma ve yüksek yıllık getiri oranıyla (APR) ekstra kazanç elde etme imkanı sunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir