USD34,24
EURO37,63
JPY0,231300
RUB0,360300
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
GR. ALTIN2.922,34
BTC62.146,90
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Binance 100’den Fazla Yeni Token İçin ‘Piyasa Öncesi Spot Ticaret’ Hizmeti Sunuyor

Binance 100’den Fazla Yeni Token İçin ‘Piyasa Öncesi Spot Ticaret’ Hizmeti Sunuyor

Binance 100'den Fazla Yeni Token İçin 'Piyasa Öncesi Spot Ticaret' Hizmeti Sunuyor
Binance 100'den Fazla Yeni Token İçin 'Piyasa Öncesi Spot Ticaret' Hizmeti Sunuyor
service

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, müşteri memnuniyetini artırmak için yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. En son olarak, şirket ‘piyasa öncesi spot ticaret’ hizmeti başlattı. Bu hizmet, kullanıcıların borsada listelenmeden önce tokenları alıp satmalarına olanak tanıyor.

Binance Pre-Market Nasıl Çalışır?

Binance, piyasa öncesi spot ticaret hizmetini Binance Spot ve Binance Launchpool arasında ortak bir çaba olarak sunuyor. Kullanıcılar BNB ve diğer tokenları stake ederek yeni proje tokenları edinebiliyor. Sadece seçili Binance Launchpool tokenları piyasa öncesi alım satım için kullanılıyor. Şu anda Launchpool tokenları, Binance’teki resmi spot listelemelere kadar kullanıcılar tarafından tutuluyor. Kullanıcılar Pre-Market ile, resmi listelemeye kadar para çekme, transfer ve para yatırma limitleri gibi kısıtlamalara tabi olarak bu tokenları hemen alıp satabiliyor.

Binance 100'den Fazla Yeni Token İçin 'Piyasa Öncesi Spot Ticaret' Hizmeti Sunuyor

Binance’in Piyasa Öncesi Spot Ticaret Hizmeti

Binance, bir Launchpool projesinin piyasa öncesi alım satıma hazır olduğunu ve başlangıç tarihini duyuracak. Kullanıcılar, her zamanki gibi Launchpool’a abone olmaya devam edebilir. Pre-Market hizmeti başladığında, tüm borsa kullanıcıları ‘piyasa öncesi’ etiketli tokenları alıp satabilecek. Borsa, piyasa öncesi dönemin resmi spot ticaretten en az dört saat önce kapanacağını belirtti. Ayrıca, listeleme için ayrı bir duyuru yapacak.

Binance 100'den Fazla Yeni Token İçin 'Piyasa Öncesi Spot Ticaret' Hizmeti Sunuyor

Rakiplerden Farkı Ne?

Binance’in rakibi Bybit de piyasa öncesi spot ticaret hizmeti sunuyor. Ancak gerçek tokenlar yerine türevleri etkin bir şekilde kullanıyor. Bybit web sitesinde, ‘Hem alıcılar hem de satıcılar, varlıklarını platformda teminat altına almak zorunda kalacak. Bu da zamanında ödeme için bir garanti görevi görecek. Teminat, başarılı ve zamanında ödeme yapıldıktan sonra iade edilecektir. Tüm işlemler USDT cinsindendir,’ diyor. Böylece, teminatın token teslimatı beklenirken tutulduğunu öne sürüyor. Öte yandan Binance rakibi Coinbase’in ‘lansman öncesi piyasalar’ hizmeti, henüz piyasaya sürülmemiş tokenlar için sürekli vadeli işlem sözleşmelerinin alım satımını içeriyor. Coinbase geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, ‘Temel token ilgili spot borsalarda piyasaya sürüldüğünde, bu sözleşmeler sorunsuz bir şekilde standart sürekli vadeli işlem sözleşmelerine dönüşür’ dedi.

Binance 100'den Fazla Yeni Token İçin 'Piyasa Öncesi Spot Ticaret' Hizmeti Sunuyor

Binance, piyasa öncesi spot ticaret hizmetini, dünyanın en büyük kripto para borsası olarak müşteri memnuniyetini artırmak için sunuyor. Bu hizmet, kullanıcıların borsada listelenmeden önce tokenları alıp satmalarına olanak tanıyarak, erken pozisyon alma fırsatı sunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir