USD34,20
EURO37,59
JPY0,231400
RUB0,351500
GBP44,89
EURO/USD1,09
BIST9.053,70
GR. ALTIN2.884,12
BTC61.049,62
  1. Haberler
  2. Kripto Para
  3. Binance 2023’te Yeni Bir Hizmet Sunuyor: Piyasa Öncesi Spot Ticaret!

Binance 2023’te Yeni Bir Hizmet Sunuyor: Piyasa Öncesi Spot Ticaret!

Binance 2023'te Yeni Bir Hizmet Sunuyor: Piyasa Öncesi Spot Ticaret!
Binance 2023'te Yeni Bir Hizmet Sunuyor: Piyasa Öncesi Spot Ticaret!
service

Binance, piyasa öncesi spot alım satım hizmeti başlattığını duyurdu! Dünyanın en büyük kripto borsası, bu yeni hizmetiyle kullanıcıların bir tokenin resmi spot piyasada işlem görmeye başlamadan önce erken pozisyon almalarına olanak sağlıyor. Binance, rakiplerinden farklı olarak gerçek tokenları kullanıyor ve türevlerin ticaretini sunmuyor.

Binance Pre-Market Nasıl Çalışır?

Pre-Market hizmeti, Binance Spot ve Binance Launchpool arasında ortak bir çaba. Kullanıcılar, BNB ve diğer tokenları stake ederek yeni proje tokenları edinme fırsatı yakalıyor. Yalnızca seçili Binance Launchpool tokenları piyasa öncesi alım satım için kullanılabilir. Şu anda Launchpool tokenları, Binance’teki resmi spot listelemelerine kadar kullanıcılar tarafından tutuluyor. Pre-Market ile kullanıcılar, resmi listelemeye kadar para çekme, transfer ve para yatırma limitleri gibi kısıtlamalara tabi olarak bu tokenları hemen alıp satabilirler.

Binance 2023'te Yeni Bir Hizmet Sunuyor: Piyasa Öncesi Spot Ticaret!

Rakiplerden Farkı Nedir?

Binance’in rakibi Bybit de piyasa öncesi spot ticaret hizmeti sunuyor. Ancak gerçek tokenlar yerine türevleri etkin bir şekilde kullanıyor. Bybit, teminatın token teslimatı beklenirken tutulduğunu belirtiyor. Coinbase’in “lansman öncesi piyasalar” hizmeti ise henüz piyasaya sürülmemiş tokenlar için sürekli vadeli işlem sözleşmelerinin alım satımını içeriyor. Coinbase, temel token spot borsalarda piyasaya sürüldüğünde, bu sözleşmelerin standart sürekli vadeli işlem sözleşmelerine dönüşeceğini açıkladı.

Binance 2023'te Yeni Bir Hizmet Sunuyor: Piyasa Öncesi Spot Ticaret!

Binance Piyasa Öncesi Spot Ticaret

Binance, bir Launchpool projesinin piyasa öncesi alım satıma hazır olduğunu ve başlangıç tarihini duyuracak. Kullanıcılar, her zamanki gibi Launchpool’a abone olmaya devam edebilir. Pre-Market hizmeti başladığında, tüm borsa kullanıcılarının “piyasa öncesi” etiketli tokenları alıp satması mümkün olacak. Borsa, piyasa öncesi dönemin resmi spot ticaretten en az dört saat önce kapanacağını ve listeleme için ayrı bir duyuru yapacağını belirtti. Binance Pre-Market ABD, Kanada, Dubai, Japonya, Hollanda, Rusya ve İspanya gibi belirli bölgelerde kullanılamıyor.

Binance 2023'te Yeni Bir Hizmet Sunuyor: Piyasa Öncesi Spot Ticaret!

Binance, piyasa öncesi spot alım satım hizmetiyle kullanıcılara yeni bir fırsat sunuyor. Bu hizmet, kullanıcıların bir tokenin spot piyasada işlem görmeye başlamadan önce erken pozisyon almalarına ve potansiyel kar elde etmelerine olanak tanıyor. Binance’in piyasa öncesi spot alım satım hizmeti, kripto borsalarının yeni ürün ve hizmetlerle yenilikçiliğini gösteriyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir